www.musor.tv – utazzunk együtt

A világon számos olyan hely van, melyről talán nem is hallottunk, de csodás látnivalókat rejt. Az utazás és a természet szerelmeseinket különösen ajánlom figyelmébe a Travel Channel műsorait.

[wp_ad_camp_1]

www.musor.tv weboldalára kattintva mindig pontosan tájékozódhatunk az aktuális műsorokról és azok időpontjairól. A műsorújság segítségével akár 5 napra előre lekövethetjük a kedvenc csatornáink várható műsorait. A Travel Channel csatorna minden nézőjét egy különleges utazásra hívja. A Travel Channel műsorai között megtaláljuk a Romok kincskeresőit, akik régi elhagyatott helyekre látogatnak, különböző városokba, és innen próbálnak kimentei kincseket. Bizarr ételek a finomságok földjén című műsorban Andrew Zimmern ismert séf és gasztronómiai felfedező kalauzol el bennünket különleges helyekre. A világ minden eldugott zugába ellátogat és a helyi jellegzetességet mutatja meg. A múzeumi rejtélyek című műsorban, olyan történetek után kutatnak, melyek a mai napig homályosak és ezekre a rejtélyekre keresnek választ.

Faházikós fiúk mindig tudnak meglepetést okozni, olyan csodálatos házikókat építenek a leglehetetlenebb helyekre, melyre gondolni sem mertünk. Láthattunk már 3 emeletes házikót, két halószobás, két fürdőszobás, magas toronnyal rendelkező építményt, amely még medencével is rendelkezett. Érdemes megnézni Őket. Az Amerikai sötét titkok leleplezve című műsorban nyomozók segítségével kerülnek leleplezésre a sötét titkok. És ez mellett még betekintést is nyerhetünk Amerika rejtett zugaiba. Számos érdekes műsorral várjuk kedves nézőinket, melyeknek a pontos időpontjait megtalálja a weboldalunkra kattintva. Kellemes utazást és jó szórakozást kívánunk! A honlapunkon több, mint 100 csatorna közül válogathat kedvére!