Webtárhely lehetőségek egy új web hosting cég segítségével

Az awh.hu weboldal fiatalos lendülettel, több, mint egy évtizedes tapasztalattal a háta mögött kínál web hosting szolgáltatást magánszemélyeknek, valamint kis-, és nagyvállalkozásoknak.

Webtárhely szolgáltatásuk különleges és rendkívül praktikus csomagokkal kiegészítve nyújtanak biztonságot és kényelmet a weboldalak üzemeltetéséhez, a levelezések lebonyolításához. A különböző webtárhely csomagok kialakítása gondos odafigyeléssel történt, figyelembe véve az ügyfelek és a különböző üzletágak szükségleteit. A webtárhely csomag kiválasztása, megrendelése, elindítása gyakorlatilag önállóan zajlik, ugyanis az awh.hu csapata minden erejével arra törekedett, hogy egy felhasználóbarát weboldalt hozzon létre, melynek felületkezelése bárki számára gyerekjáték. Amennyiben valaki mégis elbizonytalanodna a webárhely csomagokkal kapcsolatban, a „Tudásbázis”, valamint a „Blog” menüpontokban rengeteg információra tehet szert, továbbá a 24 órás ügyfélszolgálat is készséggel áll rendelkezésre.

A megrendelt webtárhely azonnal aktiválásra kerül, a szükséges hozzáférési adatok emailben kerülnek továbbításra. A szerverek rendszeres ellenőrzés alatt állnak, a fájlok vírusok, fertőzések, esetleges sérülések ellen folyamatos megfigyelés alatt állnak. Természetesen megeshet, hogy a sikeres vállalkozás túlnő a kiválasztott webtárhely képességein. Ilyenkor sincs ok az aggodalomra, könnyedén lehet akár nagyobb, akár más webtárhely csomagra, szolgáltatásra váltani. Ahhoz, hogy mindenki a legmegfelelőbbet választhassa ki weboldala számára, táblázatszerű összefoglalásban hasonlíthatja össze a különböző webtárhely csomagok tartalmát, képességeit. A teljes magabiztosság érdekében tesztelni is lehet a szolgáltatást. Az awh.hu oldal kínálatával mindenki csak nyerhet!