Weboldal készítés régen és ma

A weboldal készítés hatalmas nagy átalakuláson ment keresztül az évek során, és a mai weboldalak, már szemernyit sem hasonlítanak a régiekre. Régen sokkal nagyobb gondot fordítottak az emberek a weboldal design-jára, és kevésbé volt fontos maga a tartalom, és a keresők is sokkal elmaradottabbak voltak.

[wp_ad_camp_1]

A weboldal készítés manapság viszont sokkal fejlettebb, hiszen ha valamit keresni, vagy rendelni szeretnénk, az első dolgunk beírni a keresőbe, és már meg is találhatja az adott termék weboldalát. Napjainkban kifejezetten fontos, hogy weboldala a Google kb. első 20 találatában szerepeljen, hiszen senki nem nézi már meg például az 5. oldalon levő weboldalakat.  Ez pontosan olyan, mintha üzletét egy eldugott, messzire eső kis utcában nyitná, ahová a madár sem jár. Egy tökéletes honlap tulajdonságai a következők: szép design és könnyen átlátható, keresőbarát kialakítás, könnyen kezelhető valamint az egyik legfontosabb manapság az, hogy mobil eszközökre is optimalizált legyen.

Webrolling weboldal készítés
Webrolling weboldal készítés

Amikor egy weboldal készítés szolgáltatásra adja a fejét, jegyezze meg, hogy a design és a tartalom napjainkban már egyformán fontosak. Ne használjon villog képeket, sem szövegeket, amelyek bár egy ideig figyelemfelkeltőek, egy idő után igazán idegesítővé válhatnak. Honlapja legyen áttekinthető, tehát ne legyen annyira feltűnő a deisgn, hogy az elterelje a figyelmet magáról a honlap tartalmáról. Ezeken kívül az egyszerű kezelhetőségre, a keresőbarát kialakításra, valamint a vonzó tartalomra kell még odafigyelni. A weboldal szerkesztés tehát nem nehéz dolog egy profi szakember számára, csak néhány dologra kell alaposan odafigyelni, de ha mindent jól csinál, akkor akár egy nagyszerű és sokat látogatott weboldallal rendelkezhet,  termékei pedig szempillantás alatt elkelhetnek, ha valamilyen webáruházat szándékozna nyitni.