Víztisztító széles kínálatban az interneten!

Ha a kemény víz utókezelésére hagyományos modulokat használ, akkor a szűrt vízben fehér üledék vagy kemény sók felületi rétege jelenhet meg. Ennek nem a víztisztító hibája az oka. A vízlágyításhoz cserélhető szűrőmodulokat használhat.

Víztisztító rendelés várja a viztisztitovalasztas.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide még ma és válogasson kedvére jobbnál jobb szűrőink kínálatában. Ha a forrásvíz nagy keménységű (több mint 7 meq / l), akkor lágyulás után enyhe sós ízt kaphat. Ennek oka a kalciumionok nátriumionokra cserélődése, ami nem jelzi a víztisztító meghibásodását, és nem károsítja az Ön egészségét. Ha a keménység még nagyobb, akkor jobb a fordított ozmózis rendszer használata. Ha több mint egy hétig nem használta víztisztítóját, legalább 5 percig engedjen át rajta vizet. Az új szűrők behelyezése után feltétlenül öblítse át a rendszert az utasításoknak megfelelően (általában legalább 20 percig). Ha kételkedünk a forrásvíz baktérium- vagy vírusbiztonságában, akkor szűrés után az ivóvizet mindenképpen fel kell forralni.

A tisztított vizet nem lehet hosszú ideig tárolni. Csak frissen szűrt vizet használjon minden esetben. ha pedig már nem friss a szűrőt vize, öntse ki vagy használja fel takarítási célokra. Kis mennyiségű leszűrt víz hűtőben 1-2 napig tárolható. Ha tovább szeretné tartani a vizet, forralja fel még egyszer. A szűrőmodulok szállítása, tárolása és használata során óvja azokat az ütésektől és leesésektől, valamint a bennük lévő víz megfagyásától. A használt modulokat a környezetvédelmi, egészségügyi és egyéb nemzeti szabványok által meghatározott környezetvédelmi, egészségügyi és egyéb követelményeknek megfelelően kell ártalmatlanítani a környezetvédelmi és a lakosság egészségügyi és járványügyi jólétének biztosítása érdekében. Bővebb leírásért nézzen be még ma a viztisztitovalasztas.hu weboldalra.