Vegye észre Ön is időben, hogy munkatársainak csapatépítésre van szükségük!

Ma Magyarországon számtalan vállalkozás foglalkozik csapatépítő tréning szervezéssel, de csak kevés olyan tréning cég található, akik teljes elhivatottsággal és széles szolgáltatáspalettával igyekezne segíteni a vállalkozások cégvezetőinek munkáját. Minden vezetőnek érdemes megtekintenie tréning cégünk, az Aktív Tréning Magyarország Kft. program kínálatát. Érdemes akár még most a nyár közepén ellátogatnia honlapunkra ahol számtalan csapatépítés tekintetében megszervezett programajánlatot kínálunk fel Önnek.

[wp_ad_camp_1]

Számunkra igen fontos, hogy ügyfeleink teljes megelégedettséggel távozzanak egy-egy közösen és igen aktívan eltöltött nap után. Honlapunkon bővebben is megismerkedhet szolgáltatásainkkal melyek között csapat építés, családi nap és sport nap is megtalálható. Vizes csapatépítő programjaink között a kajakozás, kenuzás, vitorlázás, de még a vadvízi evezés is megtalálható. Ennél izgalmasabb közös programot talán el sem képzelhet csapatának! Az izgalmasabb vízi kalandokat keresőknek a Kincskeresés vízen programot ajánljuk, ahol munkatársai újra élhetik gyermekkorukat.

Vadvízi csapatépítés
Vadvízi csapatépítés

Ezt kifejezetten olyan csapatoknak ajánljuk, akik számára fontosabb a kihívás helyett a szórakozás. Hegyi programjaink kapcsán lehetőségük van ellátogatni kalandparkokba, különböző barlangokba vagy a kihagyhatatlan sziklamászást is megrendelhetik. A természetbe szervezett programjaink mind igen nagy sikert aratnak, hiszen itt a friss levegő is szerepet játszik abban, hogy a kikapcsolódás és a csapat építés még tökéletesebben sikerüljön.

Forrás: Családi nap