Utazás Marokkóba

Marokkó egy nyugati iszlám ország ahol keveredik a berber, az arab és az iszlám kultúra is. A marokkói utazás Marrakech-ben kezdődik és gyönyörű ősi tájakat lehet látni utazás közben. Ha ön is unja a strandokat és különleges helyre látogatna el ezen a nyáron, akkor olvassa el marokkói utazásunk bővebb leírását és túrázzon velünk Marokkóba!

[wp_ad_camp_1]

Marokkó utazás elérhető teveháton a wanderwell.hu weboldalon, ezért ha ön is szeretne jelentkezni a marokkói túrára, akkor nézzen be hozzánk és mindent megtudhat majd az utazásról. A marokkói utazás magába foglalja a tevegelést a sivatagban, terepjárós túrát, egy éjszakai ottalvást a sivatagban és túrázást a Dades-szurdokban is. A túra keretein belül láthatja majd Atlasz hegyi útjait, és Marrakech egyéb látnivalóit is, például medinát, palotákat, valamint a Jemaa el-Fnaa piacot is. Az utazásra 12-16 fős csoportokban lehet jelentkezni és általában a csapatok 30 év fölöttiekből áll, de természetesen minden korosztályt szeretettel várunk aki Marokkóba szeretne utazni.

Marokkó utazás
Marokkó utazás

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a marokkói utazásról, megtekintené az árakat vagy videókat nézne az utazásokról, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel bátran a wanderwell.hu weboldalt és itt illusztrációkat is nézhet, valamint Marokkóról is több információt és részletet tudhat majd meg. Ha esetleg kérdések merülnének fel a marokkói utazással, az árakkal, a csapatokkal vagy éppen az utazás nehézségéről, akkor nem árthat felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal Facebook vagy Instagram oldalunkon, és itt minden kérdésre választ adunk majd ami az utazással kapcsolatos. Weboldalunkon megtalálhatja YouTube csatornánkat is. Ha ön is utazásra, túrázásra és csodás tájakra vágyik, akkor érdemes lehet hozzánk fordulni.