Új építésű lakások Budapest területén

Mindenki szép és új építésű lakásra vágyik, de belegondolt már abba, hogy mi alapján választaná ki a legmegfelelőbbet az Ön számára? Nos, most néhány tippel látjuk el azokat, akik arra az elhatározásra jutottak, hogy lakást vásárolnak.

[wp_ad_camp_1]

Új építésű lakások Budapest egész területén vásárolhatók, de vajon melyik az a városrész, ahol igazán megéri lakást vásárolni. Ebben az esetben nem csak az árat kell figyelembe vennie, de a környezetet is és a lakás környékén lévő üzletek, iskolák, orvosi rendelők vagy kávézók elhelyezkedését is. Fontos lehet a zöldövezet is, hiszen a napsütötte napokon az emberek többsége imádja a parkokat látogatni, legyen szó egy családi kirándulásról vagy akár egy magányos sétáról. Ezeken felül fontos szempont a lakás közelében megtalálható könnyed tömegközlekedés is, hiszen nem mindig szükséges elővenni az autót, ha könnyen elérhető a villamos vagy a metró megálló. Azonban a vásárlással kapcsolatban is érdemes néhány dolgot megemlíteni. Fontos tudni, hogy milyen plusz költségekkel jár egy lakás megvásárlása vagy például, hogy mennyi előleget kell kifizetni a szerződéskötéskor, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy milyen múlttal és referenciákkal rendelkezik a társaság akitől megvásároljuk.

Kelenliget
Kelenliget

A Kelenliget lakópark egyike azon ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság tulajdonának, amely a főváros egyik csodálatos városrészében helyezkedik el. A BHG-csoport nagy múlttal rendelkezik az ingatlanfejlesztés területén és számos referenciával is büszkélkedhet. Amennyiben új építésű lakást vásárolna a Kelenliget lakóparkban a szerződéskötéssel járó ügyvédi költségeket a társaság állja, így ennyivel kevesebbet kell költenie az ingatlan vásárlásakor. A lakópark nagyszerű helyen található, ugyanis nemcsak a zöldövezet kedvelőinek kedvez a számos közeli parkkal, de a tömegközlekedés is tökéletes. Villamos és metró megállók a közelben.