Tó fóliázás vár mindenkit olcsón

Az évek során, amikor segítettünk a medencevásárlóknak a rendelkezésre álló különböző típusú medencék összehasonlításában és szembeállításában, sokszor vitattuk a vinil fólia és az üvegszálas medencék előnyeit. Vizsgáljuk meg tehát közelebbről ezt a két uszodaépítési módszert és a fóliázást.

[wp_ad_camp_1]

Tó fóliázás vár mindenkit olcsón a tofoliamester.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tudjon meg mindent a fóliákról és előnyeikről. Csaknem minden piacon a vinilfólia-medencének a legalacsonyabb a kezdeti telepítési ára. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy egy vinilgyártó anyagköltsége a legalacsonyabb, és a munkaerő sem rossz. Hazánk nagy részén a vinilhuzat-medence létesítmények többsége a 30-50 ezer tartományba esik. Bár a vinil fóliáknak vannak hátrányai, a fólia egyik előnye, hogy az üvegszálhoz hasonlóan nem érdes a lábán, és nem hordozza az algák növekedését (ellentétben a beton medencékkel). A nem porózus felület kevesebb vegyszerhasználatot eredményez a szezonban, és így pénzt is megtakaríthat.

Az üvegszálas medencével ellentétben a vinil fóliák bármilyen alakra vagy mélységre szabhatók. Tehát akár ’L’ alakú medencét, klasszikus római, görög stb.  stílust kíván, egy vinilfóliaű medence megfelel bármikor. Bár a fóliagarancia általában 20-30 év között van, a fóliagarancia csak a gyártási hibákat fedi le, és nem terjed ki a kopásra, amely idővel a vinilhuzallal történhet. A legtöbb esetben, amikor a vinil fóliat ki kell cserélni, az a szokásos kopás és a gyártási hibák miatt következik be. Noha a vinilfólia-medence szerkezete általában több mint 35 évig fog tartani, magát a fóliat átlagosan 8-12 évente kell cserélni. Más szavakkal, láttunk olyan vinilfólia tulajdonosokat, akik 20 év alatt 4-szer cserélték le a fóliájukat, másokat pedig 20 év alatt csak egyszer cseréltek le. További részletekért nézzen be a tofoliamester.hu weboldalra.