Tigrisszem ásvány marokkő és karkötő

A tigrisszem ásvány híres az emberi testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásairól, ráadásul ékszerként csodaszép. Aki nem híve az ékszerhordásnak, az akár marokkő formájában is megvásárolhatja! Jótékony hatásait biztosan hamar érezni fogja!

[wp_ad_camp_1]

Tigrisszem ásvány az egyik leghatásosabb ásvány, így sokan döntenek beszerzése mellett. Nem egy új keletű dologról van szó, hiszen már őseink is tisztában voltak vele, hogy a tigrisszem ásvány nagyon jó hatással van az ember testére és lelkére egyaránt. Habár őseink elsősorban talizmánként hordták a tigrisszem ásvány ékszereket. A tigrisszem ásvány egyik igen csak pozitív hatása, hogy a tüdőt és a légutakat is erősíti, aminek köszönhetően segíti a gyógyulást asztma, megfázás vagy köhögés esetén. Ezenkívül az ízületekre és a csontozatra is nagyon jó hatással van. A mozgásszereket aktivizálja, továbbá azok merevsége ellen is igazán hatásos. Az idegi betegségek ellen is hatékonyan bevethető, például skizofrénia, üldözési mánia, idegesség, ideggyulladás és paranoia esetén. Az agyra és a koncentráló képességre is nagyon jó hatással van a kő.

Azok számára, akik nehezen hoznak meg döntéseket, szintén érdemes használni a tigrisszem ásványt. A tigrisszem ásványnak köszönhetően az emocionális blokádok feloldhatók. Az ásvány segítségével a belső konfliktusok és dilemmák is feloldhatók. A tigrisszem ásvány az önértékelési zavarok rendbe hozatalában is komoly szerepet játszik. Továbbá a függőségek leküzdésében is szerepet játszik. Továbbá a látásra is jótékony hatással van. Viszont azzal fontos tisztában lenni, hogy a tigrisszem ásványt nem szabad egy hétnél hosszabb ideig hordani, mivel gátolja a testben az energiaáramlást. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el az asvanyajandek.hu weboldalra!