Thule Touring tetőboxok

A Touring tetőbox modell az egyik legnépszerűbb az összes tetőbox típus közül, amely több méretben és formában kapható, ráadásul többféle anyagokból készültek. A népszerű svéd márka két színben forgalmazza ezeket a Touring tetőboxokat, van egy Black Glossy, ami fekete színű, a másik pedig a Titan Aeorskin, ami szürke színű. Mindkét színből 5 különböző típus vásárolható meg, amelyek eltérnek egymástól méretben.

[wp_ad_camp_1]

A Thule Touring tetőboxok úgy vannak számozva, mint a ruhák, tehát van S, M, L, XL, illetve XXl kategória is. Minden Thule tetőbox más designal rendelkezik, de azért hasonlítanak egymásra, az eltérés pedig abban van, hogy némelyik hosszabb, mint a másik. A Thule Touring tetőboxok a legmagasabb igényeket is kielégítik, hiszen olyan fejlesztésekkel hozták létre, amikhez nagy tapasztalat kellett, tehát hosszú időn át fejlesztették ki ezt a típust. A Thule Touring a legeslegújabb modell, és 600-as kivételével minden tetőbox két oldalról nyílik. A Tetőbox felső részét aeroskin technológiával látták el, így egy elegáns és kiemelkedő kinézetet kapott a tetőbox.

Thule Touring tetőbox
Thule Touring tetőbox

A tetőbox ütésálló anyagból készült tehát teljesen biztonságos és bármitől megvédi a benne tárolt holmikat. Amennyiben több információt szeretne olvasni a Thule Touring tetőboxokról, a Thule termékekről általában, vagy megtekintené a teljes tetőbox kínálatot, látogassa fel bátran weboldalunkat az alkatreszek.hu-t. Ha kérdései lennének, ezeket felteheti ügyfélszolgálatunknak az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a +36 62 468 444 telefonszámon és mi minden kedves vásárlónk kérdésére válaszolunk. Válassza bátran a Thule minőségi Touring tetőboxait amelyek felettébb praktikusak ráadásul most rendkívül kedvező áron kaphatóak!