Mobiltelefonra optimalizálás kedvező áron!

Az okostelefonok manapság megállíthatatlanok, már csak nagyon kevés olyan ember van Magyarországon, aki nem rendelkezik okostelefonnal. Az okostelefonok pedig mobilnettel és wi-fivel is fel vannak szerelve, így internetes honlapokat is fel lehet keresni telefonról. Ezért nagyon fontos, hogy a weboldalakat optimalizáltassuk telefonokra is, amire a legmegfelelőbb hely a Pixelhuszár!

[wp_ad_camp_1]

Mobilra optimalizálás kedvező áron csakis a Pixelhuszárnál, ahol nagy hangsúly van a precizitáson, a profizmuson és a könnyen kezelhetőségen. Ha egy cég jól akar kommunikálni a célközönségével, akkor elengedhetetlen, hogy okostelefonra is optimalizálva legyen a weboldal. A weboldal optimalizálás manapság reszponzív technikával készül, ami azt jelenti, hogy úgy épül fel a weboldal, hogy a szélessége illeszkedjen a mobiltelefon szélességéhez. Ez úgy valósul meg, hogy a menüpontok összerendeződnek, a nagyobb fényképek összezsugorodnak, hogy illeszkedjenek a kis képernyőhöz, az egymás mellett álló blokkok pedig egymás alá kerülnek.

Mobilra optimalizálás
Mobilra optimalizálás

Ha tehát mobilra szeretné optimalizáltatni weboldalát, érdemes felvennie velünk a kapcsolatot a barna@pixelhuszar.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 506 1125 telefonszámot. A Pixelhuszár vezetője, Mészáros Barna már 10 éve szerkeszt honlapokat, szám szerint készített az óta 150-et a legnagyobb cégeknek, és ezeknek a weboldalaknak évente több mint 2 millió látogatójuk van, tehát bízza rá magát és weboldalát bátran! A Pixelhuszár szerkesztette például az RTl Klub oldalát, az M1 oldalát, a Velvet, valamint a LifeNetwork weboldalát is. Amennyiben többet szeretne megtudni rólunk, látogassa fel bátran weboldalunkat, a pixelhuszar.hu-t és itt bővebben olvashat szolgáltatásainkról, illetve cégünkről is új dolgokat tudhat meg.