Tegye próbára a Goji berry – Bio goji bogyót és nem fog csalódni!

Kína azon részén, ahol az emberek fogyasztják a nagyszerű goji berry bogyót a 100 évesek aránya tizenhatszor nagyobb, mint az ország más területein. Már ebből is látható, hogy egy igazán különleges dologról van szó, ami megér egy mesét. A kínaiak a goji bogyó fogyasztását javasolják máj betegség esetén, látásjavításra, vágyfokozásra és immunerősítésre, hiszen egy rendkívül erős antioxidánsról van szó.

[wp_ad_camp_1]

A Goji berry – Bio goji bogyó kiemelkedően magas tápanyag tartalommal rendelkezik, sőt az ismert növények közül a goji berry tartalmazza a legmagasabb béta-karotin szintet, melynek a szem egészségének megóvásában és a szabadgyökök lekötésében fontos szerepe van. Mindezek mellett a farkasbogyó megelőzi a rák kialakulását, védi a szívet, segít megelőzni a különféle daganatos megbetegedéseket. Akinek tehát egy kicsit is fontos az egészsége, annak érdemes közelebbről is megismernie, kipróbálnia a goji bogyót.

Goji bogyó
Goji bogyó

A goji berry nem kevesebb, mint 19 aminosavat tartalmaz és 21 nyomelemet, közöttük rákellenes germániumot is, ami igazán ritka gyümölcsök esetében. A goji bogyóban megtalálható a lícium, erős antiaxidáns forrás és ötszázszor annyi C-vitamint biztosít a szervezet számára, mint például a narancs, nem is beszélve a többi gyümölcsről. A Goji berry – Bio goji bogyó javítja az emlékező képességet, serkenti az agy működését, valamint pozitívan hat a prosztatára és menstruációra is.

A Goji berry – Bio goji bogyó fogyasztása kifejezetten javasolt mindenki számára, aki törődik az egészségével, aki ülő munkát végez, aki immunrendszerét szeretné erősíteni, betegségeket akar megelőzni, idős, szív- és érrendszer problémái vannak, májbajokkal küszködik, valamilyen daganatos megbetegedése van, nem megfelelő a látása vagy rendszeresen sportol. Tegye Ön is próbára a farkasbogyót és biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni!

Forrás: Goji berry – Bio goji bogyó