Szomorú, de biztos jelek, hogy a párod nem szeret!

Sajnos vagy sem, de két ember nem mindig egyformán vonzódik egymáshoz. Lehet, hogy amíg Te szerelembe esel, addig a másik fél csak épp szimpatikusnak talál és fordítva is igaz ez. Amikor viszont komoly kapcsolatot szeretnél kialakítani, akkor érdemes ügyelni a jelekre, hogy ne érjen csalódás, hiszen tudjuk jól, hogy ami nem megy, azt kár erőltetni.

[wp_ad_camp_1]

Az egyik súlyos jel, ha a párod nem szeret az, ha még mindig folyton az exéről beszél. Természetesen nem kell, hogy Te legyél az első szerelme, sőt valószínűleg neked sem Ő az első szerelmed. A volt kapcsolatok hozzá tartoznak az életünkhöz, és ha két ember őszinte egymáshoz, akkor abba az is belefér, hogy néha a korábbi szerelmeikről beszélnek. Amikor viszont naponta felhozza párod a témát, akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy még nincs túl a volt barátnőn vagy baráton.

Van az a bizonyos – nem állok még készen egy kapcsolatra – szöveg, melyet a legtöbbünk ugyancsak utál. Szomorú, de igaz, hogy tízből kilencszer ez a mondat nagyon egyszerűen azt jelenti, hogy a másik fél nem érez olyan erős érzelmeket irántad Te iránta, és mindegy, meddig vársz, ez nem is fog változni.

Megszűnt a szerelem
Megszűnt a szerelem

A másik ismert mondat a – lassítsunk, mert nekem ez túl gyors – tartalmú szöveg, amitől a legtöbb ember szintén a falat kaparná. Ha kedvesed szerint túl gyorsan haladtok, az nem minden esetben jelent jót. Ha Te haladnál a saját tempódban, de a másik fél folyton csak húzódzkodik, esetleg nem mutat különösebb érdeklődést irántad, és nem kifejezetten az ismerkedős beszélgetések azok, amik lázba hozzák veled kapcsolatban, akkor ideje felkészülni és tovább állni.

Nem kell természetesen azonnal lelépni, ha valamelyik jelet észleled, vagy észlelni véled, de az sem jó, ha túl sokáig vársz, hiszen azzal csakis saját magadnak okozol sérüléseket, Te leszel az, aki szenvedni fog. Amikor úgy érzed, hogy valami nem az igazi, akkor inkább üljetek le és beszéljétek meg a dolgot, hiszen ez még mindig a kevésbé fájdalmas kimenetele a kapcsolatnak.