Hódítsd meg a Dunát, a legjobb folyami hajós munkák várnak!

Ha vonzódsz a vizekhez, ha épp nincs munkád, ha jól bírod a terhelést, ha szeretnél jól keresni és már a Te fejedben is megfordult a gondolat, hogy szívesen dolgoznál hajón, akkor itt az ideje, hogy végre cselekedj is! Cégünk által a legjobb folyami hajókon teljesíthetsz, olyan állásra tehetsz szert, ami által megismerheted Európa legszebb városait, hiszen a hajók Amszterdam és Budapest között közlekednek!

[wp_ad_camp_1]

A folyami hajó munka Duna folyón remek fizetéssel és feltételekkel tehát adott munka lehetőség számodra is, csak élned kell ezzel. A személyzet száma az ilyen hajókon általában 35-85 főt tesz ki. A szerződések pedig egy szezonra szól, minden év márciusától novemberéig. A hajós munka a legszebb folyókon igazán jó fizetést biztosít, így ha épp nincs munkád, de úgy érzed, hogy tudsz és persze bírsz is dolgozni, illetve szeretsz utazni, akkor akár már ma jelentkezhetsz is irodánknál.

Hajós munka a Duna folyón
Hajós munka a Duna folyón

Tudni kell, hogy a hajókon a személyzet két- és háromfős kabinokban van elszállásolva teljes ellátással, de le kell dolgozni a napi 10-12 órát, illetve a munkarend jellemzően hét napos, ami azt jelenti, hogy nincs szabadnap. A folyami hajó munka Duna folyón várja a jelentkezőket minden év január és februárjában. Az interjúkra cégünk előszelektálja a jelentkezőket, tehát ha jelentkezni szeretnél, úgy érzed, hogy képes vagy teljesíteni és rendelkezel a szükséges szakmai és nyelvi feltételekkel, melyek a legfontosabb kritériumok, akkor máris várunk!

A folyami hajó munka a Dunán elérhető számodra is, Te csak jelentkezz bátran, a Crew Agency Kft. vár! Ha ki akarod magad próbálni a legszebb hajókon, mint szakács, konyhai kisegítő, takarító, recepciós, felszolgáló, segédfelszolgáló, barternder, bárfelszolgáló, szobalány, cukrász vagy pék és még tapasztalatod is van, akkor hamarosan akár vízre is szállhatsz!