Színvonalas gyermek szépségverseny 2018

Sokszor nem vesszük elég komolyan a kicsikben rejlő tehetséget. Ám nem árt erre nagyobb figyelmet fordítani, hiszen sokszor az egész jövőjük múlhat rajta.

[wp_ad_camp_1]

Gyermek szépségverseny 2018-ban is indul. Az országos szépségversenyre várjuk minden 16. életévét be nem töltő kihívásokra vágyó gyermeket. A versenyen több korcsoportra bontjuk a versenyzőket a 0-2, 2-5, 5-10, 10-13 és 13-16 éves korosztályra. Amennyiben szeretné megadni a lehetőséget a gyermeke számára, hogy kipróbálja magát a kifutón és a reflektorfényben, akkor kattintson a www.kasszandra.hu weboldalunkra. A honlapunkon található jelentkezési űrlap segítségével nevezheti be a gyermekét, amely mellé még egy fotóra lesz szükség. Az elbírálás kb. 8-10 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben megláttuk a lehetősséget a gyermekében, akkor felkeressük és megkötjük a szerződést. Ezt követően egy fotósorozatot készítünk, melyben a legsikeresebb fotókat együtt válogatjuk ki. Ezekkel a fotókkal indulhat a későbbi versenyeken.

Gyermek szépségverseny
Gyermek szépségverseny

A verseny végkimenetelétől függetlenül, minden részvevő adatát eltároljuk a Menő Manó Gyermekmodell Management adatbankjába, és ez által további lehetőségekre tehet szert. A rendezvényeink alatt szórakoztató programok biztosítják a jó hangulatot és a kellemes időtöltést. Továbbá minden részvevő egy kis ajándékban részesül. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket a 0670-562-03-95 telefonszámon, illetve akár személyesen s jelentkezhet, az országszerte tartott válogatóinkon. Ezeknek a válogatóknak a helyszínéről és időpontjáról a honlapunkon tájékozódhat. Forduljon hozzánk bizalommal, és adja meg gyermeke számára ezt a páratlan lehetőséget, hogy kitűnjön az átlag közül! A részvétel a szépségversenyen mindenki számára ingyenes.