Ha neked is fontosak a természetes összetevők, akkor válaszd a Cleaneco-t

Sokszor gondban van, hogy milyen mosógélt használjon, hogy elégedett legyen az eredménnyel és az egészségére se legyen káros. Most mi megmutatjuk a tökéletes megoldást. Cleaneco Mosógél 1,5 liter akár 90 mosásra is elegendő lehet.

[wp_ad_camp_1]

Ruhái a legszebbek lesznek ettől a másfél literes készítménytől! Használhatja színes és fehér mosáshoz is, a végeredmény garantáltan tiszta ruhák. Amennyiben szeretné megtekinteni a 100%-ban természetes alapanyagokból készült terméklistánkat, akkor kattintson a www.cleaneco.hu weboldalara. A Cleaneco egy Magyar termék, amely kizárólag természetes alapanyagokból és napenergia felhasználásával készül. A közel 100 termékünk között megtalálja a háztartási és az ipari termékeket is. A termékcsaládjaink a legkorszerűbb technológiák által készülnek egy környezetkímélő üzemben. A célunk az első osztályú minőségi termékek előállítása, igényes kivitelezés és elérhető ár. A munkánkat már az Európai Unió is elismerte és a legmagasabb kitüntetéssel díjazta, amely a ECOCERT. A Cleaneco mosógél kézi és gépi mosáshoz is alkalmazható.

A különleges alapanyagoknak köszönhetően garantált sikereket érhetünk el kevés mosógél felhasználása mellett. A termékben többek között megtalálható cukortenzid és pálmaolaj, melyek által tökéletesen tiszta ruhákat kaphatunk. A termékeink gyártásánál maximálisan a környezetbarát működésre törekszünk, amely a koncentrátum előállításától egészen a palackozásig kiterjed. Egy 4,5-5 kg-os ruhakupachoz 1,5-2 kupak koncentrátum elegendő, hogy elérjük a kívánt eredményt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket a +36 1 920 1113 –as telefonszámon, illetve írhat nekünk az office@cleaneco.hu e-mail címre.  Tegyünk együtt az egészségünk és a zöld övezetek megóvásáért.