Szerezze be a legjobb ponyvákat, használja ki minden előnyüket!

Hazai és nemzetközi szinten is elismert cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy a teherautó ponyva készítő cégek között vezető szerepet töltsön be, hogy ügyfelei számára, mindent megtudjon adni a lehető legjobb minőségben, méghozzá a lehető legversenyképesebb áron. Amennyiben a ponyva termékek és a kapcsolódó szolgáltatások terén érintett, érdemes felkeresnie a fortunaponyva.hu weblapot, ahol megismerheti az igényes ponyva kínálatunkat, az általunk biztosított teljes körű szolgáltatásokat, illetve ahol egy megbízható kivitelező partnerre találhat. Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen ponyvázandó problémája is van!

[wp_ad_camp_1]

A Fortuna Ponyvánál mindig kivételesen jó minőségű ponyvát fog kézhez kapni, ehhez nincs szüksége szerencsére. A nálunk beszerzett termékeket hosszú éveken át használhatja gond nélkül, teljesen probléma mentesen. Nálunk minden ponyva, amit a fortunaponyva.hu meg is tekinthet, rendkívüli alapossággal készült kizárólag minőségi anyagok felhasználásával, speciális körülmények között.

Amennyiben sikerült elnyernünk bizalmát, akkor vállalkozásunkat természetesen személyesen is bármikor felkeresheti Dunaharasztin, pontosabban az M0 és M5 autóutak közelében. Hogy ügyfeleink részére adott legyen a teljes kényelem, így egy terjedelmes csarnokot is kialakítottunk, ahol teherautóik számára adott a zárt parkolási lehetőség. A ponyvák készítése és javítása mellett adott kreatív grafikai stúdiónk is, ami cége marketingét tudja fellendíteni, hiszen a mozgó ponyvahirdetés egy mobil reklámfelület, ami már csak méreténél fogva is hatékony, így érdemes kihasználnia.

A fortunaponyva.hu internetes portálon megismerheti gyártó és tervező részlegünket is, melyekben csakis évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink dolgoznak, akik a ponyva és marketing szakterületen hosszú évek óta tevékenykednek, akik pontosan tudják, mi egy jó reklám titka. Mivel, mint említettük a mozgó ponyvahirdetés egy mobil reklámfelület, ami a leghatásosabb hirdetési módok között van számon tartva, így érdemes ajánlatot kérnie, megnéznie, hogy mit is tudunk nyújtani, hiszen a végeredménnyel garantáltan elégedett lesz.

Ponyva
Ponyva

Az új ponyvák tervezése és legyártása mellett, a használat közben megsérült vagy már elhasználódott ponyvákat üzemcsarnokunkban soron kívül megjavítjuk, emellett a ponyvák magasságának emelését is vállaljuk, ami a megváltozott fuvarfeladatok ellátása következtében igen gyakori kérés. Érdemes tudni továbbá, hogy mivel telephelyünkön egyidőben több nyerges félpótkocsit is tudunk fogadni, azaz parkírozni, így ha hozzánk fordul, nem kell azok számára külön parkolót keresnie. A fortunaponyva.hu internetes oldalon megismerheti többi ponyva és más egyéb termékünkhöz, illetve teherautókhoz kapcsolódó szolgáltatásunkat is, melyeket magas színvonalon biztosítunk.

Amennyiben szeretne biztosra menni, a Fortuna Ponyva várja, hiszen nem véletlenül vagyunk híresek az ügyfél centrikus üzletpolitikánkról, a gyors és precíz munkavégzésünkről, mely hozzájárult ahhoz, hogy napjainkban több magyar és külföldi érdekeltségű piacvezető cég bizalmát is élvezzük. A ponyvák mellett ne feledje, hogy a mozgó ponyvahirdetés egy mobil reklámfelület, ami által úgy népszerűsítheti cégét, hogy nem kell folyton reklámokat fizetnie, általunk szintén adott.

Minden egyes ponyvával kapcsolatos problémájára megtaláljuk a legjobb megoldást, biztos lehet benne, hogy általunk olyan megoldást kap kedvező árak és gyors kiszolgálás mellett, amivel elégedett lesz! Javíttassa nálunk ponyváját és közben legyen a vendégünk egy ízletes, forró pizzára, hiszen a Fortuna Ponyvánál az ügyfelek vannak első helyen!

Forrás: Mozgó ponyvahirdetés egy mobil reklám felület