Minden, amit tudni kell a hitelekről, KHR listáról, szocpolról

A sokoldalú hitelmindenkinek.hu honlap által mindent megtudhat, ami hitel ügyintézéssel, bar lista ügyekkel vagy egyéb a témához kapcsolódó dolgokkal foglalkozik. Oldalunkon olyan információkkal találkozhat, amelyek útbaigazítják többek között olyan kényes kérdésekben, hogy vajon a hazai hitelpiacon létezik-e hitel, vagy kölcsön bar listás ügyfeleknek is. Mindemellett a személyi kölcsönök és az ingatlan fedezetes hitelek között megtalálható legújabb termékeket, illetve az osztrák hitelek közötti lehetőségeket is megismerheti, továbbá tájékozódhat, hogy online milyen ügyeket és hogyan tud intézni.

[wp_ad_camp_1]

A hitelmindenkinek.hu weboldal által megtudhatja, hogy a khr lista, avagy előző neve szerint bar lista tagjai közé azok a magyarországi állampolgárok kerülnek fel, akik bármely pénzügyi vállalkozással, hitelintézettel vagy bankkal kötött hitel szerződés feltételeit megszegték, illetve a hitel visszafizetését a szerződésben foglalt határidőig, vagy összeghatárig nem tudták teljesíteni. Egy a bankok közötti nyilvántartásról van tehát szó, mely egyértelműen egy nagyon is negatív listának számít.

Tájékoztató jellegű oldalunk, a hitelmindenkinek.hu által megtudja, hogy a khr lista tagjairól miképp is szerezhet tudomást, kik azok akik a hitel kapcsán vétettek. A lista ugyanis évente egyszer teljesen ingyenesen lekérdezhető annál a banknál, amellyel kapcsolatban áll. Ezt sokan nem tudják és nem ismerik a lekérdezés menetét, viszont közzétett cikkünkben minden egyes lépést ismertetünk annak érdekében, hogy hozzájusson azokhoz az információkhoz, melyek érdeklik.

A bar listával kapcsolatos egyéb dolgok mellett olvasóink számára szocpol hitelek esetében fontos információkat is közöljük, mely már újra igényelhető. Érdemes megismerni feltételeit, mert a részletek igen fontosak lehetnek az Ön számára is, hiszen a lakásvásárlás állami támogatással egy remek lehetőség. A szocpol új és használt lakás vásárlásra esetén egyaránt, illetve lakás felújítás esetén is igényelhető. Célunk, hogy megpróbáljunk minden lényeges információt összegyűjteni ami csak hasznos lehet Önnek, ha szocpol támogatásban gondolkozik.

Szocpol - lakásvásárlás állami támogatással
Szocpol – lakásvásárlás állami támogatással

A szocpol, avagy más néven a lakásvásárlási támogatás, ami által a lakásvásárlás állami támogatással valósulhat meg 2013-ban újra igényelhető, ha adott minden feltétel, melynek meg kell felelni. A szocpol ugyanis olyan lehetőség, mely azoknak a családoknak kedvez elsősorban, akiknek van önrészük, viszont az nem elég egy lakás teljes vételárára. A lényege, hogy legyen gyerekünk vagy vállaljuk, hogy 40 éves korunkig két gyereket fogunk vállalni.

Amennyiben szeretné tudni, hogy milyen papírokat kell beszerezni az igényléshez és azokat hol tudja megszerezni, akkor mindenképp fel kell keresnie weblapunkat, ahol pontos tájékoztatást kap minderről, hiszen az igénylés minden lépését alaposan kifejtettük, hogy amikor kéri a lakásvásárlás állami támogatással biztosított lehetőséget, akkor ne egy apróságon csússzon el, ne egy hiányos beadványon bukjon leendő otthona. Mindez azért ilyen lényeges, mert bár a szocpol egy jó lehetőség a lakásproblémák megoldására, de nagyon szigorú feltételekhez van kötve, így csak akkor van értelme igényelni, ha biztosak vagyunk benne, hogy a feltételeknek eleget tudunk tenni.

Látogasson el Ön is internetes portálunkra, ha bármi hitellel kapcsolatos dolog foglalkoztatja, ha pontos és megbízható választ keres a kérdéseire, ha szeretné tudni, hogy mi mit is jelent a hitelek világába, milyen hitelhez mi kell és mik a legújabb változások ezen a téren! Mi azon vagyunk, hogy segíteni tudjunk, hogy általunk semmi ne maradjon titokban Ön előtt!