Szárzúzók számos terülten felhasználhatóak

Az ősz beköszöntével kerül használatba a legtöbb szárzúzó gép. Főként a mezőgazdaságban láthatjuk őket, ám még számos más helyen is alkalmazzák őket. Igen hasznos és sokrétű munkagépekről beszélhetünk, melyek számos terülten felhasználhatóak.

[wp_ad_camp_1]

Szárzúzók nagy választékával várjuk minden kedves vásárlónkat a weboldalunkon. A szárzúzó gépeket több nagy csoportra oszthatjuk fel, melyek között megkülönböztethetjük az erdészeti gépeket, és ez mellett még a vízszintes, illetve a függőleges tengellyel ellátott szárzúzókat is. Attól eltekintve, hogy milyen konstrukcióval rendelkeznek a legtöbb esetben minden eszköz rotációs vágószerkezettel van felszerelve. A földművelés és az erdészet mellett még számos helyen alkalmazhatóak, mint pl. gyümölcsészetekben, szőlészetekben, kertészetekben, közutaknál, zöldségtermesztésben, dísznövénytermesztésben, kommunális szolgálatok elvégzésénél, és még vízgazdálkodásoknál is.

A vízszintes és a függőleges tengellyel ellátott gépek abban térnek el, hogy a traktorhoz vagy a munkagéphez különböző módon történik meg a függesztésük. A vízszintes tengely esetén lehet függesztett, félig függesztett, illetve vontatott kivitelben is választani. A függőleges tengellyel ellátott gépek esetén pedig megkülönböztetünk félig függesztett és függesztett gépeket. A kisebb gépek esetén 3 ponton történik a felfüggesztés, míg a nagyobb gépeknél traktor vagy a munkagép hidraulikus alsó emelőszerkezetéhez vagy a vonószeméhez csatlakoztatható a kapcsolható eszköz. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a pendakft.hu oldalára kattintva tekinthet meg. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 20 999 72 31-es telefonszámon is.