Szabadulószoba Debrecen városában

Debrecenben számos szabadulószoba áll rendelkezésre, ahol próbára tehetitek magatok. Ha szeretnél kilépni a komfortzónádból és egy nem mindennapi élményt átélni barátaiddal, akkor a szabadulószoba jelenti számotokra a tökéletes kikapcsolódást.

[wp_ad_camp_1]

Szabadulószoba Debrecen – Miért érdemes kipróbálni a szabadulószobát. Egyrészt, mert nagyon jó program baráti társaságoknak, de akár családtagoknak is, másrészt felér egy önismereti tréninggel. A szabadulás során olyan képességeid is felfedezheted, melyekről a szürke hétköznapok során teljesen elfeledkeztél. A szabadulószobából nem egyszerű a kijutás, a csapattagoknak szorosan össze kell dolgozniuk annak érdekében, hogy sikerüljön kijutniuk. A megoldás nyitja a logikus gondolkodás és a kombinációs képességek. A szabadulószobában mindent át kell nézni, annak érdekében, hogy megtaláld a nyomokat. Itt nem kell szégyenlősnek lenni, mindent alaposan át kell nézni. Sosem tudhatod hol rejtőzik a nyom. A szabadulószobában nem csak baráti társaságok és családtagok vehetnek részt, hanem akár munkatársak is, csapatépítés címén.

Szabadulószoba Debrecen
Szabadulószoba Debrecen

Szabadulószobák széles választéka

Gyakran merül fel a kérdés, hogy mi van akkor, ha a csapat megakad és nincs ötlete hogyan induljon tovább. Ebben az esetben kaptok némi segítséget, így tovább tudtok haladni a szabadulás útján. Minden szabadulószobaszoba esetében megvan az adott létszám, vagyis minimum és maximum hány fős csapatok mehetnek be a szobába. Emellett megadott idő áll rendelkezésre a kijutásra, ami általában hatvan perc. A szabadulószobában felejthetetlen élményekben lesz részetek, így kár volna kihagyni. Ha szeretnéd látni milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, akkor érdemes ellátogatni az exitgames.hu weboldalra!