Spanyol nyelvoktatás a fővárosban!

A nyelviskola osztályterme igen stresszes lehet. A tanulók gyakran nem szeretik, ha a tanár mások előtt kijavítja őket, és gyakran csalódnak a saját képességeik hiánya miatt, vagyis ha nem beszélnek megfelelően. Ez azonban magántanárral nem fordulhat elő.

[wp_ad_camp_1]

Spanyol nyelvoktatás elérhető az espadia.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk bizalommal ha ön is úgy érzi, hogy elsajátítaná a spanyol nyelvet egy szakértő, tapasztalt tanár segítségével. Alapvető elvárás egy nyelviskolában, hogy a hallgatók jól teljesítsenek. A hallgatókat gyakran  megbántja a tanár vagy a többi hallgató, ha nem megy úgy a tanulás mint a többi társának. Ennek elkerülése érdekében érdemes inkább Zsebeházi Dia magántanárhoz fordulni, aki személyre szabott leckéket és ütemtervet dolgoz ki mindenkinek, így mindenki a saját tempójában haladhat a saját képességei alapján. A leghatékonyabb magánórákon nem a nyelvet, hanem a hallgatók érdeklődésének más tárgyait tanítják meg az adott nyelven. Egy érdekes téma tanulmányozása során a tanulók elsajátítják a nyelvet, anélkül, hogy észrevennék és kevésbé szégyellik majd saját nyelvi nehézségeiket, így lelkesen fognak majd tanulni.

Miután a tanulók elegendő mennyiségű érdekes tartalomnak vannak kitéve a nyelv hallgatása és tanulása során, fokozatosan megismerik a helyes felépítést és a szavak használatának szükségességét. Ezután motiváltak arra, hogy a nyelv ezen szempontjaival is foglalkozzanak. Bővebb leírásért és további információkért mindenképpen keresse fel az espadia.hu weboldalt, ahol megismerheti Zsebeházi Dia nyelvtanárt aki már több éve segít minden korosztálynak elsajátítani a spanyol nyelvet. Ha kérdések merülnek fel, felteheti ezeket a miprofesora@freemail.hu e-mail címen, és a tanár mihamarabb választ ad majd ezekekre.