Segítse alkalmazottait a nyelvtanulásban!

Bár sok vállalkozás elvárja alkalmazottaitól az idegen nyelv ismeretét, még mindig kevés olyan cég van, ahol tesznek is ennek érdekében. Fontos lenne minden cég számára, hogy alkalmazottai fejlődjenek úgy szakmai tudásban, mint nyelvtudásban. Természetesen a jobb nyelviskolák már vállalnak cégek székhelyein is oktatást, de ez általában nem lesz annyira eredményes, mint azt a vezetők elvárnák. Sok esetben kevés idő alatt nagy mennyiséget szeretnének megtanítani a sokszor teljesen idegen nyelvből.

[wp_ad_camp_1]

A BeHappy Nyelviskola ebben is újat tud felmutatni. Számukra nem csak az a fontos, hogy elmagyarázzák a különböző nyelvtani szabályokat, hanem használható nyelvtudást adnak az alkalmazottak kezébe. Ezt másképp nem lehet kivitelezni, mint sok gyakorlással. Itt nem az íráson van a hangsúly, hanem azon, hogy a résztvevők minél többet használják az angol nyelvet. Tapasztalataik azt mutatják, hogy azon alkalmazottak, akik náluk tanulnak meg angolul, sokkal bátrabban kommunikálnak egy angol partnerrel. Ez annak köszönhető, hogy a nyelvlecke alatt angol anyanyelvű tanárok segítik a beszédet, a kiejtés tökéletes elsajátítását.

Angol nyelvtanfolyam Budapest
Angol nyelvtanfolyam Budapest

Persze nem csak a kiejtésen van a hangsúly, hanem egy olyan szókincs elsajátításán is, ami nem csak a mindennapi életben, hanem egy üzleti tárgyaláson is követelmény. Amennyiben a vállalkozás igényli, teljes mértékben hangsúlyt tudnak fektetni az üzleti angolra, a szakszavak helyes használatára. Amennyiben nem, akkor általános angolt oktatnak az alkalmazottaknak, kevés üzleti nyelvvel.

Az angol nyelvet jól ismerő és használó alkalmazott a leendő ügyfél szemében is pozitívum, mert látja, hogy nem csak maga az üzlet érdekli, hanem az is, hogy az angolul beszélő ügyfelekkel könnyebb legyen a kommunikáció. Ez a jelenlegi üzleti életben elmaradhatatlan.

Angol nyelvtanfolyam Budapest városában, ahol angolul tanulni jó! 🙂