Ryanair poggyász tudnivalók

Repülővel utaznál, de nem tudod milyen poggyászt és bőröndöt engednek felvinni a gépre? Olvasd el cikkünket, hogy ne érjen váratlan meglepetés. Az olyan fapados légitársaságok megjelenésével, mint a Ryanair, mindenki számára elérhetővé vált az, hogy repülővel utazzon. Aki először utazik repülővel, annak fontos, hogy tájékozódjon előtte, különben akár az is előfordulhat, hogy nem szállhat fel a géppel.

Nagyon fontosak a bőrönd méretek és a poggyászok súlyhatárának betartása.

Mik azok a dolgok, amiket szigorúan be kell tartanunk, ha a Ryanair repülőgéppel utaznánk?

A jegyvásárlás dönti el, mennyi és milyen bőrönd jöhet velünk a fedélzetre és az utastérbe. Lássuk a lehetőségeket:

  • Egy kis táskát minden utas felvihet magával az utastérbe. Ez a fedélzeti táska maximum 40x25x20 cm méretű lehet. Ez lehet egy ekkora, vagy kisebb méretű hátizsák, fedélzeti táska és kézi táska is, a lényeg, hogy ezt a mérethatárt ne lépje túl. Ennek a táskának el kell férnie az előttünk lévő ülés alatt.
  • Elsőbbségi beszállás esetén 2 kézipoggyászt is felvihetünk az utastérbe. 1 db 40x25x20 cm fedélzeti táska és 1 db, maximum 10 kg-os bőrönd, ami velünk jöhet. A Ryanair bőrönd mérete maximum 55x40x20 cm lehet, súlya pedig nem haladhatja meg a 10 kg-ot.
  • Ha nincs elsőbbségi beszálló foglalás, akkor pedig a maximum 10 kg-os bőröndöt a csomagfeladó pultnál kell feladniuk, az utastérbe nem vihető fel. Ezt a bőröndöt landolás után fogjuk megkapni a csomagkiadó szalagnál.
  • Nagyméretű bőrönd mindenki számára feladható a csomagfeladó pultnál. Maximum 2 nagyméretű bőrönd engedélyezett, amely/ek legfeljebb 20 kg súlyú/ak lehetnek.
Poggyász
Poggyász

Egy jó minőségű gurulós bőrönd, vagy bőrönd szett minden utazás alapkelléke. Nagy bőrönd, közepes bőrönd, vagy kisbőrönd, esetleg gyerek bőrönd, könnyítsd meg vele utazásaid. A 360 fokba elforgó 4 kerekes bőrönd maximális kényelmet nyújt számodra minden alkalommal, amikor magaddal viszed. Stílusunktól függően választhatunk kemény bőrönd, vagy puha bőrönd típust is. Mindkettő lehet divatos és praktikus is egyszerre, nagyon sok olcsó bőrönd vásárolható webáruházakból is. A bőrönd akció nyomon követésével pedig a legjobb árakon tehetsz szert a legszebb poggyászokra.

Ha sokat utazunk, a legjobb döntést egy bőrönd szett vásárlásával hozhatjuk meg. A 2 részes bőrönd és a 3 részes bőrönd szett is optimális lehetőségeket nyújt a rövidebb és hosszabb utazásaink során. Belföld, vagy külföld, az utazás szerelmeseinek dukál egy szép gurulós bőrönd.