Ruhák, amelyek karcsúsítják a derekát

Ha karcsú a dereka, akkor olyan ruhákat szeretne viselni, amelyekből kitűnik a dereka, ha pedig nem karcsú, akkor olyan ruhákat szeretne viselni, amelyek azt a benyomást keltik, hogy mégis így van.

A ruhák segítségével vizuálisan elérheti a kívánt alakot, de tudnia kell, hogyan kell kiválasztani és viselni valamit, hogy akkor is előnyös legyen, ha nem rendelkezik az ideális méretekkel. Bármilyen magas derekú ruhadarab, amelyet rövid blúzzal viselnek, vagy nadrágba vagy szoknyába bújtatják, vékony derék benyomást keltik. A nadrág dereka pontosan a köldöknél kell végződjön, hogy felhívja a figyelmet a derék legkeskenyebb pontjára. Használja ki azt a tényt, hogy a divat gördülékeny, és mindenesetre fontosabb, hogy először azt vásárolja meg, ami az Ön számára előnyös, nem pedig azt, ami trendben van. A magas derekú, 90-es évek stílusú farmernadrág például kiválóan alkalmas arra, hogy a karcsúbb derék benyomását keltse.

Ezúttal nem a nadrágról beszélünk, hanem a felsőtesten viselt ruházatról. A függőleges csíkokkal ellátott blúz, ing vagy póló vizuálisan csökkenti a viselt területet. Használja ki ezt a megjelenést, és viseljen egy ilyen blúzt egy egyszerű fekete vagy sötétkék nadrággal, amely viszont egy magasabb és karcsúbb alak benyomását kelti. Azokat a nadrágokat, amelyek felülről kiszélesednek, és hossza a boka felett ér, culotte-nak nevezzük. Ez a fajta nadrág térfogatot teremt a test alsó részén, de vizuálisan karcsúsítja a derekát. Az egyszínű ruhák, amelyek oldalán egy másik, kontrasztos színű betét található, a homokóra sziluettjének illúzióját keltik. Az oldalsó részeknek az a szerepe, hogy vizuálisan formálják az alakot, és ezért karcsúbb derék benyomását keltik. Ezt a műalkotást gyakran használják fürdőruhákban is. A selyemből vagy szaténból készült kapucnis ruha is azon ruhadarabok közé tartozik, amelyek jelentősen csökkentik a derékbőséget. Ez a ruha pontos húzózsinórral rendelkezik a derekán, amely jól meghatározza a területet.