Rövid idő alatt kész a garázs, iroda, üzlet

Manapság sokszor gyorsan kell dönteni és még gyorsabban cselekedni, ha lépést akarunk tartani a korral az építkezési területeken is. A Lindab SBS acél könnyűszerkezetes épületrendszer egy olyan megoldási mód, amivel lerövidíthető a tervezés folyamata, valamint a kivitelezés is, ugyanis nem kell kivárni a hagyományos építési technológiák esetében megszokott és előírt várakozási időket, vagy esetleg épp a megfelelő időjárást, ami mostanában viszont igen csak változékony.

[wp_ad_camp_1]

Az SBS épület tervezési folyamatának lerövidítését a Lindab egy saját fejlesztésű szoftverrel oldotta meg, tehát a program automatikusan generálja a teljes szerkezetet a főtartóval, a burkolatokkal, továbbá az összes tartozékkal együtt és ehhez előállítja a teljes anyaglistát is, valamint a szükséges tervdokumentációkat.

Az SBS esetében a vázszerkezet és a többi alrendszer, mint például a térelhatárolások vagy a válaszfalak és kapuk elemei előregyártó üzemekben párhuzamosan készülhetnek el, tehát ezeket a helyszínen csupán csak össze kell egyszerűen szerelni. Mivel előre megtervezett szerkezeti kapcsolatról és gyors gyárthatóságról van szó, így a tartószerkezet, a burkolatok és így tovább, akár 1-2 hét alatt már el el is készíthetőek.

Lindab SBS
Lindab SBS

Hogy mire is jó a rendszer? Nos, a Lindab SBS rendszer üzleti és gazdasági, mezőgazdasági és magánépítkezői célra is tökéletesen megfelel, mivel remek és tartós csarnokok építhetőek általa. Ha tehát gyorsan kisüzemre, üzlethelyiségre, tárolóra, portai helyiségre, járműtárolói egységek géptárolókra, takarmányraktárak, műhelyekre, melléképületek, garázsokra, hétvégi házra vagy éppenséggel edzőtermekre van szüksége akkor érdemes megfontolni ezt a sokoldalú és praktikus szolgáltatást. Továbbá fontos tudni, hogy a rendszer lehet egyszerű, szigeteletlen vagy hőszigetelt SBS épület kétrétegű lemezből.