Gluténmentes ételek minden mennyiségben

A gluténmentes ételek nagyon fontosak, hiszen a táplálékérzékenység egy gyakori formájáról van szó, mely egyre több embert érint világszerte épp úgy, mint hazánkban is. Ha a lappangó betegségeket is figyelembe vesszük, akkor tulajdonképpen minden századik ember gluténérzékeny. Ez leginkább a gyermekeket érinti és főként a nőket.

[wp_ad_camp_1]

A lisztérzékenység a búzában, árpában, rozsban és a zabban található fehérjére, a gluténra kialakult örökletes és egész életen át tartó érzékenység, tehát ezeknek az embereknek szigorú étrendet kell betartaniuk egy egész életen át. Éttermünk pontosan ebben tud segíteni a betegek számára mindig friss és finom gluténmentes ételekkel.

Mi különösen elhivatottak vagyunk abban, hogy ételallergiásoknak, illetve étel érzékenyeknek szállítsunk ellenőrzött, magas minőségű és különösen finom, ízletes ételeket. Célunk az, hogy lisztérzékenyek is mindig változatosan tudjanak táplálkozni és ne kelljen nap, mint nap saját maguknak megoldani a főzést, néha tudjanak egy kicsit lazítani és rendelni gluténmentes ételt.

Gluténmentes ételek
Gluténmentes ételek

Éttermünk annyiban tud segíteni, hogy leveszi az Ön válláról azt a terhet, hogy minden nap speciális ételeket készítsen. Ezáltal nem kell állandóan speciális alapanyagokat beszereznie a legegyszerűbb hétköznapi ételek elkészítéséhez. Mindezek által sok időt és energiát tudunk megtakarítani Önnek, így ha sürgős dolga akadt, valamilyen fontos elfoglaltsága és nincs ideje főzni, akkor tőlünk bármikor rendelhet gluténmentes ételt, nem kell aggódnia, hogy ebéd nélkül marad.

Látogasson el Ön is internetes oldalunkra, ahol mindig megtekintheti az aktuális ajánlatunkat, a gluténmentes ételekből összeállított étrendet és könnyedén elintézheti a rendelést is pár egyszerű kattintás segítségével!

Forrás: DrSÉF.hu