Rendeljen kényelmesen multivitamin webshopból!

Egészségünk és szervezetünk optimális működése érdekében, fontos gondoskodni a megfelelő vitamin és ásványi anyag pótlásról. Viszont a tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb ember nem szed vitaminokat, csak akkor, ha már lebetegedett.

[wp_ad_camp_1]

Multivitamin webshop – Nagyon fontos a vitaminok pótlása a szervezetben, mert anélkül immunrendszerünk legyengül, kevésbé tudunk feladatainkra koncentrálni és hiánybetegségek is megjelenhetnek. Nyáron könnyebb friss zöldségekből és gyümölcsökből pótolni a vitaminokat és gyümölcsöket, azonban télen erre kevésbé van lehetőség, ráadásul a D-vitamin termelődésért felelős napfényből is kevesebb jut. Éppen ezért célszerű étrendkiegészítő multivitamin által támogatni immunrendszerünk. Ennek legjobb módja a Vegnum Multi-D kapszula szedése, mely 18 alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, továbbá 29 zöldség és gyümölcs, valamint egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonatát tartalmazza. Mindamellett a téli hónapokban különösen fontos D-vitamint is tartalmazza, méghozzá a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egység mennyiségben.

A Vegnum Multi-D kapszulában található D-vitamin kiválóan felszívódik a szervezetben, ami annak köszönhető, hogy innovatív, mikrokapszulázott formában található. Ennek az eljárásnak a lényege, hogy a zsírban oldódó vitaminok, mint például a D-vitamin, felszívódási hatékonysága nagy mértékben nő. A Vegnum Multi-D vitamint várandósság során is lehet szedni, azonban arra érdemes figyelni, hogy más vitamint egyidőben a Vegnum Multi-D vitaminnal ne szedjen, így például terhesvitamint se. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a vegnum.hu webáruházba, ahol különféle kiszerelésben meg is tudja rendelni a terméket nagyszerű áron!