Reklám? Akkor csakis fényreklám, avagy led fal!

Ha már eldöntötted, hogy reklámozni fogsz, akkor ne kidobott pénz legyen a marketing, válaszd azokat az eszközöket, melyek valóban meghozzák a tőlük elvárt eredményeket! A kültéri fényreklám, avagy a LED fal kiváló képminőséget biztosít szöveg, és egyéb karakterek megjelenítésekor egyaránt, tehát a legjobb választást kínálják, előnyük sokasága nem is vitatható.

[wp_ad_camp_1]

A reklámeszközök egyik leghatékonyabb készüléke egy szó, mint száz, a fényújság. LED falak és kijelzők forgalmazásával foglalkozó cégünk fényújságai a biztonság megőrzése érdekében pin kóddal vannak ellátva, így elkerülhető, hogy illetéktelenek felülírják az általunk bevitt szöveget. Ez annyit tesz, hogy nem csak tökéletes megjelenéssel hirdethet, de teljes biztonsággal is.

A szöveges kijelzők pár alapvető grafikai effektet is képesek megjeleníteni (közelítés, lüktetés, 360 fokban történő elmozdulás…). A bevitt szöveg bármikor mindenféle nehézség nélkül módosítható, billentyűzet segítségével vezérelhető, nem kell hozzá különösebb technikai tudás. A LED fal ára esetünkben tartalmazza a billentyűzetet is természetesen.

Led fal
Led fal

További előnyei az általunk kínált led falaknak, hogy 8000 karaktert tudnak biztosítani, 12 nyelven lehet megjeleníteni a szöveget, kis- és nagybetű is adott háromféle vastagságban, valamint minden kijelző hőmérséklet és fényszenzorral van ellátva, illetve meg tudja jeleníteni az órát és a dátumot is.

Speciális mono LED falaink kijelzői képesek animációk, grafikák és szövegek megjelenítésére is, amiket naponta akár többször is meg lehet változtatni. A szoftver segítségével egyszerűen hozhatunk létre animált szöveget és tölthetünk le grafikát külső programokból (pl. Adobe Photoshop, Flash). Lehetőség van az idő, dátum és hőmérséklet kijelzésére is különböző formátumokban. Válogass kedvedre Te is!