Ismerd meg rejtett valód, válaszd a névelemzést!

Arról már biztosan Te is hallottál, hogy a nevünk hordozott mögöttes jelentés-tartalommal is bír, illetve  numerológiai szempontból nézve energetikát is generál, így módon pedig a név befolyást gyakorol  viselőjének személyiségére. A nevünket, becenevünket mindig halljuk, magunk is mondjuk vagy leírjuk, avagy akármilyen nevet is használunk, állandóan találkozunk azokkal a rezgésekkel, amelyek képviseltetve vannak a saját nevünkben.

[wp_ad_camp_1]

A névelemzés segít megérteni a nevünkben rejlő erőt, azokat a rezgéseket, melyeket bár érzünk, de mégsem veszünk róluk tudomást. A névelemzés nagyon fontos lehet, hiszen ha valamit nagyon akarunk, de nincs meg hozzá az a többlet energiánk, amire épp szükség lenne, akkor lehet, hogy egy új becenév választással, máris megváltozhat az életünk. Amikor ugyanis egy új nevet választunk, akkor  egy új rezgést is viszünk be az életünkbe, így pótolhatunk valami hiányzót. Egy új név által tehát olyan energiákat rezegtetünk meg, melyeket eddig nem, megidézzük és könnyebben megtanuljuk azt a feladatot, ami céljaink eléréséhez kell.

Névelemzés
Névelemzés

Az általunk biztosított Atlantiszi névelemzés a nevünkben hordozott energiák és értékes információk mellett tökéletes útmutatást tud adni a nevek választásánál is, legyen szó becenévről, leendő gyermekünk keresztnevéről, a házasságkor felvett névről, vagy akár cégnévről. A névelemzés megmutatja tehát a születési neved energiáit, valamint azokat a lehetőségeket, amikkel rendelkezel, megmutatja az erősségeid és irányt mutat a változtatáshoz, ha kell.

Ha hozzánk fordulsz, akkor máris elérhetővé válik számodra is a vezeték és keresztneved erősségének teljes körű elemzése, a vezeték és keresztnév angyali szimbólumának elkészítése, továbbá a Te saját neved és párod nevének energiaszint szerinti összehasonlítása, végül az életperiódusod elemzése is. Ezen névelemzések pedig egytől-egyig hozzájárulnak egy sikeresebb életúthoz, egy boldogabb élethez!