Reiki tanfolyam egy eredeti japán tradíció

A Reiki a testi és lelki betegségek gyógyulását segíti, melyhez az univerzum éltető energiáját használja. A Gendai Reiki Ho erőteljes energiával bír, könnyen megérthető, és a mindennapokban alkalmazható. Ezekkel a gyakorlatokkal a betegek sokkal gyorsabban képesek gyógyulni, és könnyebben elérhetik a lelki növekedést is.

[wp_ad_camp_1]

A Reiki tanfolyam egy eredeti japán tradíció szerint történő képzés és oktatás, tiszta forrásból az emberek testi és lelki gyógyulásáért. Mire is lehet egy Gendai Reiki oktatáson számítani? Először is a behangolás után megnyílik a tanuló energiarendszere. Kialakul a képessége önmaga és mások energiájának feltöltésére. A tanulók a tanfolyam első fokozatában, először is elsajátítják azokat az alapelveket, melyekkel jobbá tehetik a mindennapjaikat, megismerkedhetnek a Reiki hiteles történetével, aurájuk letisztul, megtanulják a fény légzését, és a légzést tenyéren át. Ezek mellett megerősödnek, megtanulják a Reiki meditáció alapjait és a csakra légzést. Aki már az első tanfolyamot befejezte, lehetősége lesz a továbbiakban a második szintű tanfolyamra is jelentkezni.

Reiki tanfolyam
Reiki tanfolyam

Nálunk a tanulást azok is könnyedén megoldhatják, akik hétköznap dolgoznak, hisz hétvégi oktatást is biztosítunk, valamint lehetőség van az online tanfolyamokra való jelentkezésre is. A képzések során a tanulók Hiroshi Doi sensei eredeti jegyzeteinek, hiteles magyar fordítását kapják, ami alapján történi a tanítás. A tanfolyamon három behangolás zajlik, ami befejezésével a hallgató egy oklevelet kap. Ha szeretnél személyesen jelentkezni a Reiki tanfolyamok egyikére, gyere el a Dunavarsány, Viola utca 28. szám alá. Amennyiben inkább levélben, vagy telefonon jelentkeznél, esetleg valamilyen kérdésed lenne, nyugodtan írj vagy hívj bennünket a reikidunavarsany.hu oldalon található elérhetőségek egyikén. Ezen a weboldalon, alaposabban is megismerkedhetsz a Reikivel, illetve a tanfolyamon előadó tanárral, Wagner Lajossal.