Válassza a Green Autókölcsönző szolgáltatásait

Béreljen autót gyorsan és egyszerűen a Green Autókölcsönzőtől. Elsősorban kisteherautók, hűtőautók, emelőhátfalas kisteherautók, kisbuszok és személygépkocsik bérbeadásával foglalkozik a cég.

[wp_ad_camp_1]

A Green Autókölcsönző a legjobb választás autóbérlés esetén. A Green Autókölcsönzőnél a bérlés és ügyintézés, gyors, korrekt és megbízható. A több éves tapasztalatnak köszönhetően a cég sikeresen működik és a bérelhető autók flottája folyamatosan bővül. Minden járművet folyamatosan ellenőriznek, ezért jó műszaki állapotban vannak és a papírjaikkal is minden rendben van. Az ügyfelekkel való kapcsolat rugalmas és hosszú távú bérlésnél, vagy a rendszeresen visszatérő ügyfelekkel az egyedi árak kialakítása is lehetséges. A kisteherautókat adott esetben akár hétvégén is ki lehet bérelni. A bérlők számára igény esetén sofőri szolgáltatás is rendelkezésre áll. Így nem kell amiatt aggódni, hogy esetleg nincs az adott személynek jogosítványa, vagy csak nem szeretné vállalni a sofőr szerepét.

A honlapon minden autóról megtekinthető egy kép, amire kattintva megjelennek az adott járművel kapcsolatos legfontosabb információk (milyen jogosítvány szükséges a vezetéséhez, hány személy szállítására képes, milyen évjáratú, stb.) és egy rövid leírás is. A bérlés menete négyféleképpen történhet, ezek a következők: személyesen a telephelyen, a weboldalon keresztül az „árajánlat kérése” gombra kattintva, telefonon, vagy e-mailen keresztül. Választhatja bármelyik folyamatot, ugyanis az itt dolgozók a lehető legrövidebb idő alatt felveszik majd Önnel a kapcsolatot. Ha többet szeretne megtudni a Green Autókölcsönzőről, akkor látogasson el a www.greenautokolcsonzo.hu weboldalra. Abban az esetben ha bármilyen kérdése lenne, hívja bizalommal a +36 30 229 4100-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@greenautokolcsonzo.hu e-mail címre.