Professzionális fogbeültetés már Székesfehérváron is!

Amennyiben a fogászati kezelések terén keresi az ideális megoldást, a teljes körű kezeléseket és a professzionális munkát, akkor a H&H Dental fogorvosi centrum várja a legkorszerűbb eszközökkel, alapos munkával, így az egészséges fogak, a magabiztos mosoly többé nem lehet kérdéses. Rendelőnk, mely egy barátságos hangulatú családias vállalkozás több évtizedes tapasztalattal és lelkiismeretes orvosokkal várja, akiknek egyetlen célja a páciens fájdalommentes és gyors gyógyulása!

[wp_ad_camp_1]

A fog implantátum, azaz a fogbeültetés székesfehérvári rendelőben, a város központjában bármikor elérhető lehet az Ön számára is, ha szüksége van rá, hiszen mi készséggel állunk rendelkezésére. Az implantátum behelyezése egy olyan kisebb ambuláns műtét, melytől nem kell tartania, melynek időtartama átlagosan mindössze 30-60 percet vesz igénybe. Az egészséges szervezet számára ez nem is jelent különösebb megterhelést, így csak helyi érzéstelenítésben történik. Biztos lehet benne, hogy a műtét általunk nem jár semminemű fájdalommal, kellemetlenséggel.

Fogbeültetés Székesfehérvár
Fogbeültetés Székesfehérvár

A fogbeültetés csakúgy, mint minden hasonló jellegű beavatkozás, egy előzetes és teljes kivizsgálás után valósítható meg. A kivizsgálás rendelőnkben egy beszélgetéssel kezdődik, melynek során tájékozódunk az Ön általános egészségi állapotáról, illetve a szájra és fogakra vonatkozó előzményekről is. Ezt követően a fogbeültetés következő lépéseként alaposan átvizsgáljuk a szájüreget, valamint általános orvosi vizsgálatokat is elvégzünk.

Válassza a Székesfehérvár központjában található H&H Dental fogorvosi centrumot, ha a gyors és fájdalommentes, a precíz és biztonságos fogbeültetés az az orvosi kezelés amire szüksége van! Az Ön teljes elégedettsége az, ami számunkra a legfontosabb, forduljon hát hozzánk bizalommal!