Poloskairtás kémiai módszerrel!

A poloska csípése rendkívül kellemetlen tud lenni, hiszen elősegítheti a vérszegénység kialakulását, és más betegségeket is előidézhet. Az ágyi poloskacsípéstől gyengeség is kialakulhat, valamint rossza alvást és nyugtalanságot is okoznak. Ezért érdemes tehát minél előbb irtani őket, és fontos, hogy ilyenkor szakemberhez forduljon, akinek megvan a kellő tapasztalata és eszköze ennek elvégzéséhez.

[wp_ad_camp_1]

A poloskairtás kétféle módszerrel történhet, az egyik a fizikai a másik pedig a kémiai módszer. A fizikai módszerek közé tartozik az agyonnyomás, a porszívózás, majd a porzsák tartalmának ürítése, a kétoldalú ragasztó használata valamint a fertőző bútoroktól való megszabadulás. Ezek mellett több kémiai módszer is van, aminek segítségével megszabadulhatunk ezektől a kellemetlen rovaroktól. Az első a permetezés, amely során egy kombinált irtószert használunk, aminek hatása akár 3-4 hétig is eltarthat. Fontos megjegyezni, hogy ez az irtószer nem ártalmas a melegvérű élőlényekre. Egy másik hatásos kémiai módszer a hidegköd-képzés, ami csak egy kiegészítő módszer ágyi poloskák esetén. Ebben az esetben az irtószer a levegőben lebeg és eljuthat a repedésekbe, résekbe nyílásokba, tehát mindenhová ahol rejtőzhet poloska.

Poloskairtás
Poloskairtás

A harmadik kémiai módszer a füstképzés, ami szintén egy kiegészítő módszer, amit permetezéssel együtt szokás alkalmazni. A füst egy nagyon erős szer, aminek kiűző hatása van, és ez szintén eljut a repedésekbe, nyílásokba, valamint a vezetékekbe is, így növeli az esélyét annak, hogy a poloskairtó beavatkozás sikeres lesz. Ha további információkat szeretne megtudni a poloskairtásról vagy cégünkről, akkor kattintson bátran az eurokartevoirtas.hu weboldalra. Ha kérdéseket szeretne feltenni, erre van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06 70 70 22 409 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az eurokartevoirtas@gmail.com e-mail címre.