Pedikűr-lábápolás a Kati Szalonban az egészséges körmökért

A szép lábakhoz elengedhetetlen az ápolt köröm. A jó idő közeledtével egyre kevésbé zárt lábbeliket hordunk, így lábkörmeink is jól láthatóvá válnak.

[wp_ad_camp_1]

Pedikűr-lábápolás a Kati Szalonban kellemes környezetben! A tavasznak a legtöbben nagyon örülünk, hisz a természet megújul, kicsit mi magunk is úgy érezzük, hogy új erőre kapunk és a vastag ruhák helyett lengébbet hordhatunk, valamint előkerülhetnek a csinos szandálok, papucsok is. Kivéve abban az esetben, ha tyúkszem, körömbenövés vagy épp bőrkeményedés csúfítja el lábunk és inkább a szekrény mélyére süllyesztjük a sokat láttató szandált és helyette a sportcipőért nyúlunk. Pedig a probléma kezelhető, akár a pedikűrös által is. Érdemes nem félvállról venni a problémát, mivel a járás közben fájdalmai lehetnek, ami az életminőség romlásával járhat. Ha nem szeretne lemondani a szépen pedikűrözött lábakról, akkor azt javasoljuk, kérjen időpontot a Kati Szalonban!

Pedikűr
Pedikűr

A pedikűr célja, nem csak az, hogy szépen ki legyenek festve a lábkörmök, de egyben, hogy semmilyen egészségügyi problémától ne szenvedjen, a normális élettani működést megtartsa, javítsa, ha kell. A Kati Szalonban a pedikűr kezelés alatt ingyenes a lábbeli sterilizálása és fertőtlenítése. Ha szükséges, gyógypedikűr szolgáltatást is igénybe vehet. Ha cukorbetegségben szenved, azt okvetlenül említse meg pedikűrösének, hisz az Ön lábát másként kell kezelni, pedikűrözni, mint egy egészséges emberét. Cukorbetegek számára külön diabéteszes pedikűr szolgáltatás ajánlott. A Kati Szalonban nyugodt körülmények közt szépülni. Nem csak lábain tudják csodaszéppé varázsolni a körmöket, de a manikűr szolgáltatást is érdemes igénybe venni, hogy valóban tökéletes legyen a megjelenése!