Összefüggésben van a dohányzás az impotenciával?

Napjainkban már bizonyított tény, hogy a dohányzás összefüggésben áll az impotenciával, ezért minél előbb érdemes leszokni a dohányzásról, hogy megszüntethesse az impotencia kockázatát. További információkat erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Összefüggésben van a dohányzás az impotenciával? Bővebb leírást olvashat erről a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon, ezért érdemes benézni hozzánk ha ön is többet szeretne megtudni az impotenciáról és annak hátteréről. Az impotencia kialakulásához nagyban hozzájárulhat a dohányzás is fizikailag illetve lelkileg egyaránt. A dohányzó ember számára a cigi kiegyensúlyozottságot jelent, vannak akik csak alkalmanként szeretnek rágyújtani, valamint vannak olyanok is akik a kávé mellett szívnak el egy-egy szálat. A dohányzás viszont csupán pillanatnyilag okoz örömet, hosszútávon rengeteg problémát okozhat, köztük impotenciát is. Gyakran előfordul, hogy már csak akkor figyelnek fel az érrendszeri problémákra, amikor már fennáll a merevedési zavar.

Impotencia-Dohányzás
Impotencia-Dohányzás

Ha még ennél is többet szeretne olvasni a dohányzás és az impotencia kapcsolatáról, akkor mindenképp látogassa fel weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu-t hiszen itt mindent megtudhat majd erről a témáról. Amennyiben időpontot szeretne kérni klinikánkra, vagy kérdéseket szeretne feltenni az impotenciáról, ezt is megteheti, csak forduljon bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkhoz az info@boc.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 30 870 74 27 telefonszámot és egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Mindenképpen érdemes tehát minél hamarabb leszokni a dohányzásról, mert a dohányzás bár nyugtató hatással lehet de hosszútávon komoly betegségeket okozhat, ebben az esetben impotenciát, ami férfiaknál az egyik legkellemetlenebb betegség.