Olcsó szállás Győr területén!

A szállodaipar a szélesebb körű szolgáltatóipar egyik legfontosabb alkotóeleme, vendéglátást biztosítva azoknak az ügyfeleknek, akik éjszakai elszállásolást igényelnek. A győri szállodák körében garantáltan a mi szállásunk kínálja a legjobb ár-érték arányt, hiszen modern szobáink kedvező áron elérhetők.

[wp_ad_camp_1]

Olcsó szállás Győr közelében elérhető az etalonhotel.hu weboldalon, tehát ha osztálykirándulásra készül, elutazna nagyobb baráti társasággal, vagy munkásainak szeretne szállást keresni, akkor nézzen be weboldalunkra, hiszen jól felszerelt, kényelmes szobákkal várunk minden kedves vendéget, ráadásul az áraink is elérhetőek. A szállodaiparban a leggyakoribb szállásfajta a hotel, amely éjszakai szállást, étkezést és egyéb szolgáltatásokat kínál. Hotelünk elsősorban az utazóknak, munkásoknak és turistákra készült, bár a helyiek is gyakran használják, szívesen látunk győri vendégeket is. A szállodák saját szobákat kínálnak, esetünkben két- illetve háromágyas szobákat tudunk biztosítani, amelyek tökéletesek például osztálykirándulás esetén, vagy akkor is, ha munkásainak keres egy szuper, jól megközelíthető szállást.

A Hűtőház utcában található hotelünk nyitva áll minden vendég előtt, ki pihenésre vágyik. A szálloda által kínált szobákban használható a konyha ahol edényeket, tűzhelyet, mikrohullámú sütőt, sütést és ételfűtést is talál, ezeket is bátran használhatja. A mosókonyha automata mosógéppel és ruhaszárítóval rendelkezik. Van egy klubszobánk is, ahol bárki társaloghat, vannak kártyajátékok és sakk is. A szobákban LED TV és hűtőszekrény található, ráadásul teljesen ingyenes a Wi-Fi hozzáférés. Bővebben szobáinkról és felszereltségükről az etalonhotel.hu weboldalon olvashat, ahol megtalálhatja a szobák illusztrációit is.