Nyomtatófej kedvező áron az interneten

Egy tipikus Canon nyomtatófej színenként 720 fúvókával rendelkezik, amelyekhez több lépés szükséges, és ez lelassíthatja a nyomtatási sebességet. A piezo nyomtatófejek vezérelhetik a tintacseppek méretét, ami kisebb alkalmazások esetén növelheti a nyomtatási felbontást egyes alkalmazásokban.

[wp_ad_camp_1]

Nyomtatófej alacsony áron rendelhető az onlinetoner.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és megtalálhatja a legjobb nyomtatófejeket, amiket ráadásul villámgyorsan kiszállítunk. A Canon nyomtatófejek élettartama hosszabb, és úgy vannak kialakítva, hogy a nyomtató élettartamáig (általában 3-5 évig) tartsanak. Ha a Canon nyomtatófejet ki kell cserélni, erre felhatalmazott szerviztechnikust kell hívni. A jelenleg a Canon és a HP tintasugaras nyomtatókban használt termikus tintasugaras nyomtatófejek hő- és vizes alapú tintákat használnak a nyomtatáshoz. Ahelyett, hogy membránt használna a nyomás növelésére és a tinta papírra kényszerítésére, hő felhasználásával forralják fel a tintát és tintagőzből álló légbuborékot hoznak létre. Ezután a légbuborék felrobbannak, amikor a nyomtatófejek fúvókáján keresztül haladnak át. Miután a tinta kiürült, a kamra gyorsan lehűl, és a folyamat megismétlődik.

A hőnyomtató fejek kompatibilisek a vízalapú festékekkel. A Canon plotterekben használt tipikus hőnyomó fej színenként 2560 fúvókával rendelkezik, a matt feketén 5120 fúvóka van, mivel két matt fekete patronra van szükség. A hőnyomtató fejek gyorsabban kophatnak, attól függően, hogy mennyi nyomtatás van folyamatban, és milyen típusú hordozója van. A hőnyomtató fejeket használó nyomtatókat a nyomtatófej egyszerű cseréjére tervezték, és a felhasználó szervizelés nélkül megteheti otthon.  A hőnyomtató fejek cseréje sokkal olcsóbb így. Amennyiben többet tudna meg a nyomtatófejekről, keresse fel az onlinetoner.hu weboldalt.