Nagy kapacitású betonkeverőre van szüksége? Ne keressen tovább!

A beton egy mesterséges építőanyag, mely nélkül manapság már elképzelhetetlenek az építkezések. Víz, apró kavics és cement elegye, mely a megfelelő arányban történő keverés során folyékony anyagot képez, száradás után pedig megszilárdul és tökéletesen biztonságos tartószerkezetként működik.

Ide klikkelve hasznos információk olvashatók a beton előállításához szükséges betonkeverőről, a bestrent.hu oldalon. A beton alapjául szolgáló alapanyagokat talán mindenki ismeri, s a betonkeverő sem új eszköz, sokan dolgoztak már vele. A többség vélhetően nem saját gépet vásárol, ha csak egy-egy alkalommal veszi igénybe, okosabb megoldás a bérlés. Igen ám, de ebből az eszközből nem csak egy féle létezik. Különböző tartályméretű és tömegű modelleket gyártanak a gyártók, hogy minden igényt kielégítsenek. Akár egy hatalmas épület felhúzásáról van szó, akár a kerti csap körüli terület betonozásáról, a széles méretválaszték mindenki számára segít, hogy a legjobb eszközzel térhessen a helyszínre.

Ez a betonkeverő méreteit tekintve a nagyobbak közé sorolható. A maga 89 kg-jával és 180 l-es tartályával sok beton elkészítésére képes. Motorteljesítménye 0,55kW, s 220 V elektromos áramra van szükség az üzembe helyezéséhez. A betonkeverő gyártója a portugál székhelyű IRBAL, mely évtizedek óta építőipari gépek gyártásával foglalkozik. A zajokat tekintve 86.7 dB-el dolgozik, mely érték mellé sokan javasolják a munkavédelmi fülvédőt. A Bestrent profiknak kínál profi felszerelést. Szolgáltatásaik között megtalálható a gépkölcsönzés vagy értékesítés, gépszállítás és egyéb praktikus lehetőségek, melyek megkönnyítik a mindennapokat. A finanszírozásra pedig több lehetőséget is kínálnak, érdemes körülnézni a bestrent.info oldalon. További információért keressék őket bizalommal bestrent.info oldalon megadott telefonszámon!