Műköröm webáruház kedvező árú termékekkel

Az akril körmök terjedelmesnek tűnhetnek, ha nincs ideje lesimítani őket, hogy természetesebbnek tűnjenek. Ezeket a körmöket nehéz eltávolítani anélkül, hogy károsítaná a körömágyat. Ahhoz, hogy az akrilkészlet sértetlen maradjon, néhány hetente újra kell töltenie a körmét. És miután eltávolítja az akril körmöket, gyakran hosszú, de gyenge körmök maradnak. Meg kell várnia, amíg a sérült körmök kinőnek, hogy visszanyerje formáját. Az akril körmöket jellemzően a szalonban körömtechnikus távolítja el, míg a zselés körmöket otthon is könnyebben lehet eltávolítani.

Műköröm webáruház kedvező áron vár mindenkit a legjobb termékekkel, tehát keressen fel minket és megtalálhatja akciós árú műköröm kínálatunkat. Az akril- és zselés körmök hibátlan megoldást jelentenek a kipattogzott, frissen polírozott körmökre, amelyek hetekig tartanak. Most mindent elmagyarázunk, amit a zselés és akril körmökről tudni kell, és azt, hogy miben tér el a kétféle körömlakk kezelés egymástól. A zselés körmök az akril körmök egy fajtái, fényesebb megjelenésűek, mint az akril körmök, amelyek általában erősebbek.

Műköröm webáruház
Műköröm webáruház

Az akril körmök felhordása magában foglalja a természetes köröm lereszelését, hogy durva felületet hozzon létre a ragasztó felhordásához. Amikor ez a lépés befejeződött, az akrilport és a folyadékot egyesítik, hogy keveréket hozzon létre, és formát alkosson, amelyet a körmökre ragaszthat. A műköröm formát ezután megformázzák és polírozzák, hogy a körmei hosszabbnak tűnjenek az Ön által kívánt testreszabott hosszúság és forma szerint. Az akrilok por alakúak, amelyeket polimernek neveznek, és folyékony formában kaphatók, amelyet monomernek neveznek. Két külön tárolóedényben tárolják, és amikor összekeverik, akril színűvé válik, és úgy néz ki, mint egy gyöngy. További részletekért nézzen be a marilynails.hu weboldalra.