Modern szőnyeg otthonra. Dobd fel vele az unalmas tereket

Egy modern szőnyeg képes megváltoztatni otthonunk hangulatát. Családias légkört, meleg atmoszférát, komfortos környezetet varázsolhatunk vele bármelyik helyiségbe.

Mitől modern egy szőnyeg?

Elsősorban a szín és a mintázat az, ami modern stílust ad neki. Minden évben van egy szín, amit előszeretettel vásárolunk otthonunkba, akár szőnyeg, akár bútor, akár falszín, stb. tekintetében kel döntést hoznunk.
Az idei év lakberendezési színe például a lila. Egy szép lila modern szőnyeg hogy mutatna a nappalidban? Tudom, nem egy férfias szín, de van olyan árnyalata is a lilának, amit hidd el, az erősebbik nem is szívesen birtokol.

A második tulajdonság a szőnyeg anyaga. Egy modern szőnyeg innovatív, minőségi és praktikus anyagú. Ez azt jelenti, hogy a szőnyeg tisztítás könnyű, gyors legyen. Például a polipropilén szőnyeg, az akril szőnyeg nagyon kedveltek. Egy szép modern szőnyeg minden nap értünk van, puha érintést nyújt talpainknak, a port pedig taszítja. Porszívóval könnyen tisztítható, nem tapad meg benne a por és a szennyeződés. Hogy tovább menjek, vannak teflonbevonatos modern szőnyegek, konyha szőnyegek. Ezek szabályosan taszítják a szennyeződést, nem szívják magukba a nedvességet. Amint rácseppen valami a konyhában, papírtörlővel letörölhetjük róla. A teflonbevonatos modern szőnyeg nagyon praktikus a konyhában és a gyerekek szobájában is.

Szőnyeg
Szőnyeg

A modern szőnyeg egy csoda.

Egy szép shaggy modern szőnyeg olyan vizuális élményt nyújt már magával a látványával, amire kevés szőnyeg képes. Ahogyan elterül a bolyhos, hosszú szálú szőnyeg a padlón, bearanyozza a szíveket. Egy shaggy modern szőnyeg az egész család nagy kedvence. A titok, hogy olyan színt vásároljunk belőle, ami ténylegesen illik a lakás hangulatához, ízlésvilágához, stílusához. A bézs, a szürke, a barna színek mindig modernek a szőnyegek világában.

Modern szőnyegek szerencsére minden méretben és rengeteg színben kaphatóak. A legkisebb 50 x 80 cm és a legnagyobb, 300 x 400 cm modern szőnyeg is beszerezhető, a lakás minden helyiségébe tökéletesen oda illő darabot választhatunk.

A modern szőnyegek nappaliba is tökéletesek. Ide egy elképesztő shaggy szőnyeg talán a legjobb választás. A nappaliban sok időt tölt együtt a család, így fontosnak kell lennie, hogy ténylegesen komfortos környezetet alakítsunk itt ki, hogy öröm legyen itt lenni.

A modern szőnyeg hatalmas dobás otthonunk berendezésénél. Válaszd a klasszikus helyett, ha szeretsz haladni az idővel.