Modern, professzionális bérszámfejtő program

A közép- és nagyvállalatok számára kifejezetten fontos a megbízható bérszámfejtő program megléte, melynek segítségével egyszerűen végezhető a bérszámfejtés, illetve HR folyamata. A Piramis szoftver és integrált vállalatirányítási moduljai használatával hatékonyan spórolható a munkaidő, ami hosszú távon komoly költségmegtakarítással járhat.

Bérszámfejtő program váltásra általában akkor kerül sor, amikor a meglévővel valamiért elégedetlenek vagyunk. Ennek számos oka lehet. Annak érdekében, hogy az új szoftver beváljon, célszerű alaposan átgondolni, hogy pontosan milyen gondok vannak a meglévővel. Nagyon fontos, hogy a váltást ne kizárólag informatikai vagy gazdasági kérdésként kezeljük, hanem az alkalmazottak véleménye is ki legyen kérve, hiszen elsősorban ők fognak nap, mint nap a szoftverrel dolgozni. Nagyon sok lehetőség közül válogathatunk, ami sajnos egyáltalán nem könnyíti meg a dolgunkat. Ha nincs ötletünk, hogy döntsünk, akkor érdemes megismerni a Piramis bérszámfejtő programot, mely rugalmas és testreszabható funkciókkal könnyíti meg a munkát. Mindez nagyon lényeges, hiszen így a szoftver tökéletesen megfelelhet a vállalat folyamatainak, illetve követelményeinek.

A szolgáltatás nem csupán a szoftver beüzemelését, hanem az egyéb modulok testreszabását is jelenti. Emellett számíthatunk még folyamatos szoftvertámogatásra, valamint minőségi ügyfélszolgálatra is. Természetesen a biztonság miatt sem kell aggódni, ugyanis a fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy az adatok biztonsága és a bérszámfejtés pontossága mennyire kritikus fontosságú. Az automatizált ellenőrző mechanizmusok, illetve a biztonsági intézkedések hozzájárulnak a magas szintű biztonság eléréséhez. Az lsoft.hu weboldalon bővebb információk találhatók!