Mixpakk szolgáltatás a legjobb

Sokszor csalódott és már nem is tudja, melyik futárszolgáltatóhoz forduljon? Akkor mi most segítünk, hiszen mi garantáljuk az ügyfeleinknek a készséges kiszolgálást, és azt, hogy a csomagjaik a legrövidebb időn belül célba érnek!

[wp_ad_camp_1]

Mixpakk szolgáltatás nagyon széleskörű, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelei igényeit teljes mértékben kielégítse. A Mixpakk kis és nagy vállalkozások rendelkezésére is egyaránt készen áll, hiszen nem csak kis csomagok, hanem raklapos csomagok szállítására is készen áll. A belföldi csomagküldés mellett, külföldi kis méretű csomagok szállításával is foglalkozik, mindezt kedvező áron. Az egész ország területén 1-3 munkanapos határidővel szállítja a csomagokat, attól függetlenül, hogy kisméretű csomagokról, vagy raklapos szállítmányról beszélünk. A külföldi csomagok esetén a szállítási idő maximum 2-5 napot vesz igénybe. Többek között tudni kell még azt is, hogy a nagy méretű csomagok szállításánál csak is online rendelés által rendelhető meg a futár.

Amennyiben minden délelőtt 12 óráig leadja a rendelését, akkor még sok esetben az nap megérkezik a futár. A futáraink igen rugalmasak és a csomagok kézbesítéséről mindig e-mailban, illetve SMS-ben értesítik az ügyfeleket a csomag érkezéséről, melyben 1-3 órás intervallumot határoznak meg. Amennyiben Önnek ez a időpont nem felel meg, akkor felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal és egyeztetetések alapján egy másik időpontot határozunk meg. Illetve választhatja a csomagpontos átvételt is, amely nem csak olcsóbb,d e rugalmasabb is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen fel bennünket a +3 6 70 336 6029-es telefonszámon, illetve az info@mixpakk.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig állunk a rendelkezésére!