Minőségi számítógép hűtő rendelhető webáruházból

Egy jó számítógép hűtőnek figyelembe kell vennie a légáramlást, akár a ventilátor elhelyezésének optimalizálásával, akár a légáramlási lehetőségek biztosításával. A PC hűtők kialakítása és mérete drasztikusan változhat a speciálisabb konfigurációkig, különböző méretű, mélységű, zajszintű és esztétikai megfontolásokkal.

Számítógép hűtő rendelhető a digitalweb.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és megtekintheti a teljes készletet a legjobb termékekkel, akciós áron. Bár a PC hűtőknek közös célja van, a különböző ventilátorokat különböző forgatókönyvekhez tervezték. A statikus nyomású ventilátorokat például úgy tervezték, hogy kis mennyiségű levegőt rövidebb távolságra mozgassanak, például egy hűtőbordán keresztül. A nagyobb légáramláshoz tervezett ventilátorok jobban összpontosítanak a mozgatható levegő mennyiségére. Amire emlékezni kell a légáramlás megoldásának telepítésekor: A PC -ventilátorok levegőt húznak a motorház mellett, ami azt jelenti, hogy minden matrica, márkajelzés vagy védőrács valószínűleg a ventilátor hátoldalán található. Ez az az oldal, amely kiszorítja a levegőt, ezért ügyeljen arra, hogy ennek megfelelően telepítse.

Ha a ventilátorok több levegőt szívnak be, mint amennyit kinyomnak, ez pozitív nyomást eredményez a tokban. Amikor a ventilátorok több levegőt nyomnak ki, mint amennyit behúznak, az eredmény negatív nyomás. Ha egy rendszerben negatív nyomás uralkodik, akkor a házban lévő kis réseken és szellőzőnyílásokon keresztül levegőt szívnak be. Ez a közeli port is beszívhatja. A pozitív nyomáskonfiguráció segít szabályozni a port, mivel a házban lévő résekből és szellőzőnyílásokból levegő kerül ki. A por még mindig bejuthat a szívóventilátorokon keresztül érkező levegőbe, de a megfelelően elhelyezett szűrők segíthetnek ennek enyhítésében. Amennyiben többet tudna meg kattintson a digitalweb.hu-ra.