Minőségi Fairy garden játékok akciós áron!

A bájos fairy garden tündérház egy virágcserép, amelybe a tündér Isla költözött. Használja a mellékelt talajt és magvakat, hogy valódi kertet neveljen felül és alul! Vagy hagyja nyitva az alsó részt, és adjon hozzá vizet, hogy békés patak legyen! A felesleges víz a hordóba szivárog, és a gyerekek a hordóval öntözhetik a kertjüket.

Fairy garden játékok széles kínálatban várják a jatektenger.hu weboldalon, tehát kattintson ide és válogasson kedvére a szebbnél szebb játékok kínálatában.  Helyezze az imádnivaló bogárházat a játék tetejére, hogy menedéket nyújtson az édes katicabogarak számára, és akassza fel a szeszélyes szélforgót a további dekorációért! Nyissa ki a gyönyörű ajtókat, hogy beléphessen és játsszon, vagy lendítse fel az edény hátulját, hogy extra szórakoztató teret kapjon! Van egy erkély is a tetején, ami extra szórakozást biztosít! A gyerekek jól érezhetik magukat a kertjük gondozásában, valamint Islával és teáskészletével való játékban! A magvak és a növekedés változhat. Ismerje meg a tündéreket: Willow ideje nagy részét állatokkal és lényekkel tölti. Nem tud ellenállni a nyuszi édes szemének vagy a katicabogár játékosságának, és elsőként segít egy elveszett vagy sérült állaton. Az állatok gyakran felkeresik a fa üregét játszani, amikor Willow éppen nem fedezi fel az erdőt új barátok után kutatva. Willow-t és nyuszi Nibbles-t megtalálja a My Fairy Garden Tree Hollow készletben!

My Fairy Garden
My Fairy Garden

Calla szereti az őt körülvevő természet finom szépségét, és igyekszik szépséggel körül venni magát otthonában. Calla számára a szépség nem csupán valami látható, hanem valami érezhető és hallható is – például a buja levelek szatén érzete és a csordogáló víz békés hangja. Calla élvezi barátai nevetését és finom teáscsészéje melegét. Calla, és mókusbarátja, Szerecsendió megtalálható a My Fairy Garden Lily Pond készletben!  Amennyiben megtekintené teljes kínálatunkat keresse fel a jatektenger.hu weboldalt.