Minőségi akkumulátorok kedvező áron

Az akkumulátorok olyan energiatároló berendezések, amelyek képesek átalakítani a töltés során beléjük vezetett villamos energiát vegyi energiává. Ennek előnye, hogy vegyi energia formájában sokkal tovább képesek eltárolni az energiát. Kisütéskor ezt az eltárolt energiát újra villamos energiává alakítja vissza. Az akkumulátorok csak egyenfeszültség tárolására alkalmasak.

[wp_ad_camp_1]

Az akkumulátorok hasznos szolgálatot töltenek be a mindennapjainkban, de ügyelnünk kell a megfelelő használatra, mivel túltöltés alkalmával, vagy a megengedettnél nagyobb kisütés esetén tönkretehetjük az akkumulátorokat. A gépjárművekben úgynevezett savas ólomakkumulátorokat használnak. Ezeknek az akkumulátoroknak a cellafeszültsége 2V, így az általánosan használt során a 12 V-os akkumulátorhoz hat darab, sorosan kapcsolt cellát alkalmaznak.

Akkumulátor
Akkumulátor

Amennyiben új akkumulátorra van szüksége, úgy érdemes felkeresnie a Kovács Autóalkatrész Kft. honlapját, amit az alkatreszek.hu internetes címen ér el, ahol az akkumulátorok széles választéka várja. A webáruházban sokféle akkumulátort találni, melyek egytől egyig minőségi darabok, ráadásul az áruk is rendkívül kedvező. Nem kell arra várnia, hogy mikor válik egy akkumulátor akcióssá, mert a Kovács Autóalkatrész Kft. honlapján már eleve akciós minden akkumulátor ára az üzletekben található árakhoz képest.

Az alkatreszek.hu oldal webáruházában mindenki megtalálja azt az akkumulátort, amit keres. Az oldalon széles választék van autó akkumulátorokból, motor akkumulátorokból és robogó akkumulátorokból. A legnépszerűbb márkák a Jász, a Bosch, a Banner power bull, a Banner running bull, valamint a Banner starting bull akkumulátorok. Ha a legolcsóbban szeretne új akkumulátorhoz jutni, akkor válassza a Kovács Autóalkatrész Kft. kínálatát, mert náluk a legalacsonyabbak az árak, sőt használt akkumulátort is beszámítanak, így az ár még olcsóbbá válik.