Minibolt – Professzionális webáruház készítés felsőfokon

Ha cégét, a termékeit, szolgáltatásait mostanáig csak a Facebookon népszerűsítette, érdemes megfontolnia, hogy egy saját webáruháza legyen. A Minibolt webáruház készítés rendszerében adott a lehetőség, hogy megjelenítse Facebook oldalának friss bejegyzéseit is. Persze nem ez a legnagyobb erénye egy webáruháznak.

[wp_ad_camp_1]

Köztudott, ma már egyre többen választják az online vásárlást, tehát, ha a webáruház készítés, üzemeltetés mellett dönt, nagy valószínűséggel megsokszorozhatja vevői számát. Ha a Minibolt webáruház készítés rendszerét választja, először minden fontos kérdésre választ adunk pl.: milyen feltételei vannak egy webáruház üzemeltetésének, milyen információs kötelezettséggel jár, milyen adatkezelési szabályoknak kell megfelelnie.

Egy tesztáruház segítségével végigvezetjük az adminisztráció teljes folyamatán, egy felhasználói útmutató, de személyes segítség útján is. Kezdve a szövegszerkesztéssel, a képek feltöltésével, képgaléria készítésével, célszerű termék katalógus és struktúra valamint menüstruktúra kialakításával. A webáruház készítés során igyekszünk megvalósítani minden Ön számára fontos elképzelését: több változatot is készítünk, az ön által felvázolt cégére jellemző színvilágból, logóját, beillesztjük fejlécébe és termékei fotójába, amelyekből annyit tölthet fel egy termékhez, amennyit jónak lát.

Webáruház készítés
Webáruház készítés

A Képek átméretezésével nem kell foglalkoznia, azt a program automatikusan elvégzi. A logója elkészítéséhez, de ha bannereket is akar megjeleníteni oldalán minden segítséget megadunk. Készítünk – egy több diából álló – slideshow-t, ha igényli, webáruháza főoldalára az Ön által rendelkezésünkre bocsátott fotókból. Kérdése lehet még, mennyi terméket tölthet fel? A termékek száma nincs korlátozva rendszerünkben, de a tárhelynek sincs korlátja, így a feltöltött képek száma is korlátlan A webáruházhoz kapcsolt postafiókokat is igény szerint alakítjuk ki. A webáruház készítés, de beüzemelése után is folyamatosan, a nap minden szakában rendelkezésére állunk, minden felmerülő szerkesztési és technikai kérdésben.