Mi az a riasztó távfelügyelet?

A betörések elleni biztonság napjainkban egyre népszerűbb, hiszen számtalan esetről hallhattunk, olvashattunk már. Nem csupán az ingatlanokba kísérelnek meg bejutni a tolvajok, hanem raktárakba és bolthelyiségekbe is. Éppen ezért mindenki megpróbál valamilyen módon védekezni, hogy vagyona ne kerüljön illetéktelen kezekbe.

[wp_ad_camp_1]

A riasztó távfelügyelet még nagyobb biztonságot nyújt, mint önmagában a biztonsági kamerák. Ugyanis a riasztó távfelügyelet szolgáltatás keretében megtörténnek a megfelelő intézkedések abban az esetben, ha megszólal a riasztó szirénája. A járőr a helyszínre érkezését követően felméri a terepet, és azonnal értesíti is az ingatlan tulajdonosát az ott látottakról.

Távfelügyelet
Távfelügyelet

Mikor lehet szükséges a riasztó távfelügyeletre? A riasztó távfelügyeletet családi házakban, lakásokban, üzlethelyiségek, raktárhelyiségek, sőt akár még irodákban is használhatjuk a megfelelő védelem érdekében. Ez a szolgáltatás tulajdonképpen 24 órás felügyeletet jelent, mely keretében a jelzéseket feldolgozzák. Ezt követően a diszpécserközpontba jutnak a jelzések, ahol probléma esetén megfelelőn intézkednek. A riasztó távfelügyelet minden zárt helyiség védelmét szolgálja, és nem csupán a betörőkkel szemben, hiszen tűz esetén is jelez.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem már hosszú ideje foglalkozik a vagyonvédelmi eszközökkel, és azok fejlődését is folyamatosan követi, illetve alkalmazza is, így a riasztó távfelügyelet is megtalálható a széles körű szolgáltatásaik között. Amennyiben Ön is szeretne 24 órás felügyeletet akár otthona, akár üzlethelyisége számára, keresse fel a lineelectronic.hu weboldalát, ahol megismerkedhet annak működésével, valamint igényelhet is riasztó távfelügyeletet az Elektronika Vonala Vagyonvédelem munkatársaitól.