Menyasszonyok a főszerepben, avagy a legjobb filmek esküvőszezonra

Oltári nő: Egy örök klasszikusról van szó, amit akár százszor is meg lehet nézni. A film azt a felünket mutatja, ami gyáva és kételyekkel teli. A nő, aki rászánja magát az esküvőre, csak nagyon ritkán lép le előtte. Az esküvő előtti zűrös időszak megmutatja, hogy egy pár hogyan is tud együtt, egy célért küzdeni. A film a tipikus bizonytalan nőt mutatja be, csak épp komikus helyzetekben, melyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra.

[wp_ad_camp_1]

Bolond szél fúj: Ez a történet egy megesett lány meséje. A filmben adott egy építész és egy gyönyörű mexikói fotós lány, illetve egy kalandos este. Az estét követő három hónap múlva megjelenik a lány a férfi életében. A helyzet az, hogy várandós. A nő természetesen családot szeretne a gyereknek. A férfi már kevésbé szeretné ezt. Ennek ellenére valahogy mégis kialakulni látszik közös életük. A film rámutat arra, hogy milyen fontos a család, a hagyományok és persze a szerelem is fontos, de a legfontosabb mindig az őszinteség.

Muriel esküvője
Muriel esküvője

Míg a jackpot el nem választ: Egy poénokkal teli filmről van szó, ami biztosan megnevettet majd téged is. A főszerepben két egoista emberke áll. Mégis mind a kettőnek megvan van az érzelmi intelligenciája ahhoz, hogy változzon. A történet igazi érdekessége, hogy ez a házasság igazából épp a válással kezdődik. A film bemutatja, hogy a házasság ideális állapotához nem csak tervek kellenek, és nem csak odaadás, hanem egy nagy adag felelősség is.

Muriel esküvője: Ha nem is túl vicces, de mégis igazán szórakoztató filmről van szó. A történetet mindvégig körüllengi egy természetes báj és olyan zseniális zene, mint az ABBA. A film a társra vágyás igazi mélységeit mutatja be a nézők számára. Persze a menyasszonyok jellegzetes rögeszméjét is élethűen jeleníti meg, avagy a nagy napnak tökéletesnek kell lennie. Ha figyelmesen nézed az eseményeket, be kell látnod, hogy igazából mindannyiunkban van egy kis Muriel.