Magasnyomású mosó kedvező áron online

A magasnyomású mosók veszélyes szerszámok, amelyeket a biztonsági előírások kellő figyelembevételével kell üzemeltetni. A fúvóka közelében a víznyomás elég erős ahhoz, hogy a húst leválassza a csontról. A vízellátásban lévő részecskék nagy sebességgel kerülnek ki a fúvókából. A tisztítási folyamat nagy sebességgel képes a megtisztított felületről a tárgyakat elhajtani.

[wp_ad_camp_1]

Magasnyomású mosó kedvező áron online rendelhető a citidepo.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és itt mindent megtalál a mosókkal kapcsolatban, és az árakat is megtekintheti. A legtöbb magasnyomású mosó elektromos vagy benzinüzemű. Az elektromos berendezések egy normál csatlakozóaljzathoz csatlakoznak, csapvízzel vannak ellátva, és jellemzően 140 bar (2000 psi) nyomásig terjednek. A gázüzemű mosók ennek a nyomásnak a kétszeresét képesek leadni, de a motor kipufogógázának veszélyes jellege miatt alkalmatlanok zárt vagy beltéri területekre. Egyes modellek forró vizet képesek előállítani, ami ideális az olaj és zsír lazításához és eltávolításához. Rendkívül nagy nyomáson a vizet számos ipari tisztítási alkalmazásban használják, amelyek megkövetelik a felületbevonatok eltávolítását, valamint egyes fémek és beton pormentes vágását.

Külső alkalmazásoknál a gázüzemű nyomásmosó nagyobb mozgékonyságot biztosítanak, mint az elektromos, mert nem szükséges, hogy az elektromos csatlakozó közelében legyenek. Beltéri alkalmazásokhoz az elektromos mosók nem generálnak kipufogógázt és sokkal csendesebbek, mint a gáz- vagy propánmosók. A nagynyomású mosók többsége manapság már meglévő vízellátáshoz csatlakozik, például egy kerti tömlőhöz, de egyes modellek egy csatolt tartályban tárolják a vizet. Általában van egy be/ki gomb, amely vezérli a vízáramot, és sok modell lehetővé teszi a víznyomás beállítását. Bővebb leírásért és a teljes kínálatért keresse fel a citidepo.hu weboldalt.