LiuGong: Kína vezető munkagép gyártója

A népszerű és nemzetközileg is elismert Best Machinery Kft. Már 2006 óta foglalkozik kiváló minőségű és figyelemre méltó ár-érték arányú, kínai gyártmányú földmunkagépek és különféle típusú targoncaforgalmazásával, illetve szervizelésével. A nagyszerű LiuGong cégcsoport Kína vezető munkagép gyártója, természetesen nem is véletlenül, hiszen 1958 óta készít különféle berendezéseket, melyeket a világ minden táján elismernek és használnak, így még világpiaci mértékkel is jelentős mennyiségű targoncát és földmunkagépeket állítottak elő és értékesítettek az elmúlt évek során.

[wp_ad_camp_1]

A LiuGong targoncák kifejezetten nehéz igénybevételű helyekre, hosszú távú, valamint folyamatos munkavégzésre készültek, tehát kiválóan alkalmasak bármilyen építkezésekre, illetve egyéb tevékenységekre. Mivel alacsony a karbantartási igényük, ezért nem csak a minőség és a kedvező ár, hanem amortizációs költségük is még inkább kedveltté teszik a LiuGong targoncáit. Az általunk biztosított kínálatban megtalálhatóak a dízel targoncák, a gázüzemű targoncák, a benzinüzemű targoncák, valamint mindezek keverékei, tehát a benzin-gáz meghajtású targoncák, és az elektromos targoncák is. Természetesen minden targoncához kiegészítő eszközöket is találhatnak az érintettek kínálatunkban. Ha kedvező áron vásárolhat kiváló minőségű targoncát, akkor ne érje be kevesebbel, válassza a LiuGong termékeit!

Földmunka - Best Machinery Kft.
Földmunka – Best Machinery Kft.

A LiuGong termékei között továbbá kiemelt helyet foglalnak el a nem kevesebb, mint 50 éves múltra visszatekintő földmunkagépek különféle típusai, mint a homlokrakodó, kotró, henger, gréder, csúszókormányzású rakodó(kompakt rakodó) és kotró-rakodó. Általunk Ön is könnyedén hozzájuthat a vezető földmunkagép gyártóinak termékeihez új és használt állapotban is egyaránt. Mivel a vállalat saját fejlesztőrészleggel rendelkezik, így adott a folyamatos innováció és a földmunkagép választék bővülése.

Forduljon Ön is a Best Machinery Kft.-hez a CE minősítéssel rendelkező földmunkagépek és a világszínvonalon is elismert targoncák érdekében, ha a legjobb megoldást szeretné a legkedvezőbb áron!